Η Samsung προετοιμάζεται για την επερχόμενη εκδήλωση Galaxy Unpacked που αναμένεται να πραγματοποιηθεί προς τα τέλη Ιουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, σε αυτή την εκδήλωση θα παρουσιαστούν διάφορες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των πολυαναμενόμενων Samsung Galaxy Fold 5, Z Flip 5, Tab S9, Tab S9 Ultra, Watch 6, και Watch 6 Classic.

Ένας, συνήθως, έγκυρος tipster / leaker αποκάλυψε μερικές βασικές αλλαγές που θα δούμε στα Galaxy Tab S9 σε σχέση με τους προκατόχους τους. Οι οθόνες τους θα είναι Dynamic AMOLED 2X, έναντι των LCD και Super AMOLED που είχαν τα Galaxy Tab S8. Η μετάβαση στις οθόνες Dynamic AMOLED 2X αναμένεται να προσφέρει βελτιωμένες αναλογίες αντίθεσης και λειτουργίες HDR, σε σύγκριση με τις προηγούμενες οθόνες LCD και Super AMOLED.

Παρά την αναβάθμιση των οθονών, όλα τα μοντέλα της σειράς Samsung Galaxy Tab S9 θα διατηρήσουν τον ρυθμούς ανανέωσης των 120Hz. Επιπλέον, τα μεγέθη των tablet φημολογείται ότι θα είναι τα ίδια με αυτά των Galaxy Tab S8. Το απλό μοντέλο θα είναι στις 11 ίντσες, το plus θα διαθέτει οθόνη 12.4 ιντσών, και το Ultra θα έχει διαγώνιο 14.6 ίντσες.

Ο tipster / leaker επιβεβαιώνει ότι το βασικό Galaxy Tab S9 θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία, με τα μεγαλύτερα μοντέλα να παραμένουν στις ίδιες μπαταρίες. Συγκεκριμένα, το απλό μοντέλο θα έχει μπαταρία 8.400mAh, το plus 10.090mAh, και το Ultra 11.200mAh, από τα 8.000mAh, 10.090mAh, και 11.200mAh που είχαν οι προκάτοχοι τους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.