Η Samsung θα πραγματοποιήσει το πρώτο καλοκαιρινό Galaxy Unpacked event στις 26 Ιουλίου και περιμένουμε, μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση να δούμε τα νέα Samsung Galaxy Tab S9 series. Καθώς μετράμε αντίστροφα, τα leaks αυξάνονται διαρκώς και σταδιακά μαθαίνουμε τις τελευταίες άγνωστες λεπτομέρειες για τις συσκευές που θα λανσάρει η νοτιοκορεάτικη εταιρεία στο event.

Γνωρίζουμε ότι τα Galaxy Tab S9 θα είναι τρία, το βασικό, το plus, και το Ultra. Τώρα, διέρρευσαν πληροφορίες τιμών, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα φορά την ύπαρξη και των τριών μοντέλων. Φαίνεται ότι το απλό θα έχει τουλάχιστον δύο εκδόσεις Wifi, την 8GB/128GB που θα κοστίζει 929.95 ευρώ και την 12GB/256GB η οποία θα στοιχίζει 1.049 ευρώ.

Τα μεγαλύτερα, και προφανώς πιο ακριβά μοντέλα, θα διαθέτουν τουλάχιστον μία Wifi έκδοση το κάθε ένα. Το Samsung Galaxy Tab S9+ με τα 12GB μνήμη RAM και τα 256GB αποθηκευτικό χώρο θα κοστίζει 1.149 ευρώ, ενώ το Galaxy Tab S9 Ultra με τις ίδιες ποσότητες μνήμης RAM και αποθηκευτικού χώρου θα στοιχίζει 1.369 ευρώ.

Φυσικά, αυτές οι τιμές δεν είναι οι μέγιστες που θα δούμε, καθώς αναμένουμε να και εκδόσεις των tablet που υποστηρίζουν σύνδεση σε δίκτυα κινητής. Επιπλέον, οι τιμές πιθανότατα θα εξακολουθούν να διαφέρουν από αγορά σε αγορά της ΕΕ, λόγω διαφορετικού ΦΠΑ. Αν και θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι τιμές που διέρρευσαν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.