Η κινέζικη εταιρεία θα παρουσιάσει τα μοντέλα της σειράς Xiaomi Mi 10T στις 30 Οκτωβρίου, aka αύριο. Στη σειρά θα υπάρχουν τρία μοντέλα, το βασικό, το Lite, και το Pro. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί με τις υπόλοιπες αγορές, αλλά τα τηλέφωνα θα κυκλοφορήσουν όλα στην Ευρώπη.

Ο γνωστός tipster @Sudhanshu1414 δημοσίευσε τις τιμές των Xiaomi Mi 10T και των εκδόσεων τους. Ο ίδιος λέει ότι πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι, αλλά δεν πιστεύω ότι διαφέρουν και πολύ από τις πραγματικές.

Λοιπόν, το πιο οικονομικό θα είναι το Xiaomi Mi 10T Lite με 6GB μνήμη RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο στα 300 ευρώ, για τον διπλάσιο αποθηκευτικό πρέπει να δώσεις 350 ευρώ. Μετά ακολουθεί το βασικό μοντέλο με 8GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο, και τιμή 500 ευρώ.

Λογικό είναι το Xiaomi Mi 10T Pro να είναι το ακριβότερο μοντέλο της σειράς και θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με 8GB μνήμη RAM και 128GB/256GB αποθηκευτικό χώρο. Η μικρή έκδοση θα κοστίζει 550 ευρώ και η μεγάλη 600 ευρώ.

Μία άλλη πηγή του tipster ανέφερε ότι το Xiaomi Mi 10T θα έχει μόνο 6GB μνήμη RAM και τιμή 499 ευρώ. Ενώ το Pro με τις ίδιες εκδόσεις θα κοστίζει 49 ευρώ παραπάνω – 599 ευρώ και 649 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.