Οι εφαρμογές σε Android και iOS smartphones που παρουσιάζουν την πιο ασταθή συμπεριφορά και συγκεντρώνουν τα περισσότερα παράπονα των χρηστών, προέρχονται από εταιρείες ηγέτες του χώρου όπως το Facebook και το Tinder, αποκαλύπτει έρευνα της Uswitch.

Πιο συγκεκριμένα, ανέλυσαν τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές και τις κατέταξαν με βάση τον αριθμό των προβλημάτων ανά εκατομμύριο downloads, ενώ έλαβαν υπόψη τους και αναφορές χρηστών όπως και βαθμολογίες στα δυο αυτά καταστήματα εφαρμογών. Μάλιστα, δεν παρέλειψαν να λάβουν υπόψη και αναζητήσεις στο Google χρηστών για προβλήματα για αυτές. Η λίστα με τις πιο ασταθείς εφαρμογές σε Android και iOS είναι η εξής:

Facebook
YouTube
Twitter
McDonalds
Tinder
Uber
Discord
Amazon
WhatsApp
Instagram
Spotify
Twitch
Telegram
Gmail
Snapchat

Όπως αποδεικνύεται, η εφαρμογή που παρουσιάζει τα περισσότερα κρασαρίσματα και την πιο ασταθή συμπεριφορά γενικότερα είναι το Facebook. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμπεριφορά του Facebook είναι γνωστή, καταλαμβάνοντας μεγάλες ποσότητες μνήμης, επιβραδύνοντας σημαντικά τη συσκευή εξαιτίας του πλήθους των διεργασιών που επιτελεί, ενώ εξαντλεί και την μπαταρία.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Youtube, με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google για το αν βρίσκεται εκτός πέρυσι, ενώ φυσικά ακολουθεί το Twitter. Στον αντίποδα, η εφαρμογή που παρουσιάζει την πιο σταθερή συμπεριφορά σε Android και iOS είναι το Zoom.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.