Οι κάμερες στα smartphone βελτιώνονται τόσο σε επίπεδο hardware όσο και software. Όμως, όσο καλό και αν είναι το πρώτο, πάντα το δεύτερο παίζει μεγάλο ρόλο, μαζί με την επεξεργαστική ισχύ του τηλεφώνου. Γι’ αυτό, σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες εφαρμογές κάμερας για Android που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή εκεί έξω.

Footej Camera 2

Είναι διαθέσιμο σε δωρεάν και paid εκδόσεις, έχει UI που δεν είναι τόσο περίπλοκο, πλούσια γκάμα χαρακτηριστικών, μικρό μέγεθος (40MB περίπου), υποστηρίζει RAW και manual mode, και πάνω από όλα η δωρεάν έκδοση έχει πολλά χαρακτηριστικά.

Bacon Camera

Πρόκειται για μία από τις καλύτερες third-party εφαρμογές κάμερας για Android και η δωρεάν έκδοση προσφέρει μεγάλη γκάμα χαρακτηριστικών, σε σημείο να μην σκέφτεσαι καν να πληρώσεις την premium. Δυνατά στοιχεία το UI, το manual mode, και η αλλαγή τόνου στο δέρμα.

Cymera

Από τις πιο δημοφιλής εφαρμογές κάμερας για Android και όχι άδικα. Έχει πολύχρωμο UI, live φίλτρα για πίσω και μπροστά κάμερες, πλούσια λίστα χαρακτηριστικών, διαφορετικές εκδοχές του viewfinder, αλλά δεν υποστηρίζει βίντεο.

Google Camera

Δεν έχουμε να πούμε πολλά, γιατί όσοι παίζουν με την κάμερα έχουν δοκιμάσει αυτό το app. Προσφέρει πολλά καλούδια και πάει τη φωτογραφία σε άλλο επίπεδο. Στα top έχουμε το Night Sight, τα modes της κάμερας, και την υποστήριξη πολλών aspect ratio στην εικόνα.

ProCam X Lite

Τι να πει κανείς για το κορυφαίο ίσως app τις κατηγορίας. Αφήσαμε για το τέλος της λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές κάμερας για Android το ProCam X Lite – η Pro έκδοση βγαίνει συχνά σε έκπτωση, οπότε έχετε το νου σας. Στα top, αν μπορούμε να κάνουμε τέτοια αναφορά, έχουμε τις manual ρυθμίσεις, υποστήριξη πολλών aspect ratio στην εικόνα, και το 4K βίντεο – χωρίς διαφημίσεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.