Το μεγαλύτερο θέμα σε οποιαδήποτε συσκευή είναι η αυτονομία, πόσο μάλιστα όταν μιλάμε για ένα smartphone. Δυστυχώς, ακόμη και όταν χρησιμοποιούμε τις ιδανικές ρυθμίσεις για τη μεγιστοποίηση της αυτονομίας του έξυπνου τηλεφώνου μας, υπάρχουν εφαρμογές που μπορούν να καταναλώσουν τη μπαταρία του smartphone σε χρόνο ρεκόρ.

Μία έρευνα εξέτασε δεκάδες εφαρμογές, ανέλυσε τους πόρους και τα δεδομένα που χρησιμοποιούν, καθώς και το αν διαθέτουν νυχτερινή λειτουργία, και δημιούργησε μία λίστα με τα app που καταναλώνουν την περισσότερη μπαταρία σε ένα Android smartphone. Τα αποτελέσματα μπορεί να εκπλήξουν ορισμένους, αλλά σίγουρα όλοι θα αναγνωρίσουν τους κλασικούς ένοχους.

Σύμφωνα με την έρευνα, την περισσότερη μπαταρία σε ένα smartphone καταναλώνει η εφαρμογή της Fitbit και εκείνη της Verizon. Σίγουρα, αρκετοί περίμεναν στην κορυφή το Facebook, αλλά αυτό βρίσκεται στην τρίτη θέση, μαζί με το Airbnb και το BIGO LIVE. Η δεύτερη θέση ανήκει στο app της Uber και εκείνο του Skype.

Μετά ακολουθούν το Instagram στην τέταρτη θέση, τα app των Tinder, Bumble, Snapchat, WhatsApp, Zoom, YouTube, Booking.com, Amazon, και Telegram, στην πέμπτη θέση, και για το κλείσιμο έχουμε τα Grindr, Likke, και LinkedIn.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.