Το HyperOS έχει έρθει ήδη στις πρώτες συσκευές της Xiaomi και τώρα η εταιρία ετοιμάζεται να αναβαθμίσει άλλες 8 συσκευές μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου. Ποια είναι τα μοντέλα όμως που θα αναβαθμιστούν; Οι πληροφορίες έρχονται από ιδιαίτερα επίσημες πηγές.

Το HyperOS είναι βασισμένο στο Android 14 και έρχεται με νέα καλούδια από την εταιρία και νέα APIs, κάνοντάς το κάπως ξεχωριστό. Οι αλλαγές είναι τόσο στην εμφάνιση, αλλά κυρίως στο πως λειτουργεί η συσκευή από πίσω, προσφέροντας μεγαλύτερη ταχύτητα και καλύτερη αποκρισιμότητα, καθώς έχει παραμετροποιήσεις πολύ για αυτό τον λόγο.

Οι συσκευές που θα αναβαθμιστούν ήταν λίγο πολύ αναμενόμενες, όμως έχουμε και μερικές εκπλήξεις. Οι νέες εκδόσεις του λειτουργικού βρέθηκαν στους servers της Xiaomi και επιβεβαιώθηκαν από το xiaomimiui.net. Πιο επίσημα δηλαδή δεν γίνεται. Οι αναβαθμίσεις θα κυκλοφορήσουν μέχρι τέλος Ιανουαρίου το αργότερο, για τις πρώτες συσκευές, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτές οι αναβαθμίσεις γίνονται σε κύματα.

Η λίστα με τις συσκευές που θα αναβηαθμιστούν ακολουθεί παρακάτω:

 • Xiaomi 12T Pro: OS1.0.1.0.ULFEUXM (diting)
 • Xiaomi 12 Pro: OS1.0.1.0.ULBCNXM (zeus)
 • Xiaomi 12: OS1.0.1.0.ULCCNXM (cupid)
 • Xiaomi 12 Lite: OS1.0.1.0.ULIMIXM (taoyao)
 • Redmi K50 Gaming: OS1.0.1.0.ULJCNXM (ingres)
 • Redmi 12: OS1.0.1.0.UMXMIXM (fire)
 • POCO X5 Pro 5G: OS1.0.1.0.UMSMIXM (redwood)
 • POCO M5: OS1.0.2.0.ULUMIXM (rock)

Όπως βλέπουμε οι συσκευές είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και έχουν κάνει πωλήσεις πολλών εκατομμυρίων, οπότε αν είστε σε αυτό το άρθρο, πιθανότατα έχετε μία από αυτές. Ήδη έχουν αναβαθμιστεί τα Xiaomi 13 και Xiaomi 13 Pro που έχουμε στο Techmaniacs.

Μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs.gr για όλα τις νέες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Καλησπέρα εγώ έχω το Poco F4 GT δηλαδή το αντίστοιχο RedmiK50 Gaming που κυκλοφορεί στην Κίνα;Θα λάβει και η συσκευή μου την ενημέρωση σε HyperOs τον Ιανουάριο;

 2. Έχω το xiaomi 12 Redmi 5 G και εσβυσε μετά από πρόβλημα το radio FM που είχε η συσκευή ..Δεν μπορώ να το ξανακατευαδω ..Βοήθεια πως θα το κατεβάσω από πού ..Δεν ξέρω και πολλα

 3. Έχω το ,13Τ Pro και η αναβάθμιση δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.
  Πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια???

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.