Το One UI 5.1 είναι εδώ και οι πρώτες συσκευές που το τρέχουν out of the box έχουν ήδη κυκλοφορήσει. Αυτή η έκδοση της ROM που αναπτύσσει η Samsung για τις συσκευές της βασίζεται στο Android 13. Ποιες όμως είναι οι συσκευές που θα πάρουν το One UI 6.0 που θα βασίζεται στο Android 14;

Ο νοτιοκορεάτικος κολοσσός προσφέρει αναβάθμιση σε τέσσερις εκδόσεις Android και πέντε χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας. Αυτό ισχύει για τα flagships και premium smartphones των τελευταίων χρόνων, ενώ η εταιρεία επέκτεινε την πολιτική και στα mid-range της με τα Galaxy A34 5G και A54 5G.

Με βάση τα παραπάνω, μπορούμε να υποθέσουμε ποια από τα τηλέφωνα και τα tablet της Samsung δεν θα αναβαθμιστούν στο One UI 6.0 το οποίο θα είναι βασισμένο στο Android 14. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι οι συσκευές αυτές δεν έχουν φτάσει στο τέλος της ζωής τους, θα συνεχίσουν να λαμβάνουν ενημερώσεις ασφαλείας.

Οπότε, το επερχόμενο One UI δεν θα λάβουν τα Galaxy S10 Lite, S20 series, Note 10 Lite, Note 20, Note 20 Ultra, Z Flip, Z Fold 2, A22 LTE και 5G, A 32 LTE και 5G, A51, A71, Tab A8, Tab A7 Lite, Tab S6 Lite (2020), Tab S7, και Tab S7+.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.