Έχουν κυκλοφορήσει διάφορα leaks για τα Redmi K70, μάλιστα έχουμε φτάσει στο σημείο να δούμε το design τους. Πέρα από κάποιες σχηματικές απεικονίσεις, που τελικά αποδεικνύεται ότι έχουν λάθη, μόλις κυκλοφόρησαν νέες εικόνες του απλού και του Pro μοντέλου, στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo.

Στη σειρά θα υπάρχουν τρία μοντέλα, το απλό το Pro και 70e. Στις εικόνες βλέπουμε το υποτιθέμενο K70 σε λευκό χρώμα. Η συσκευή διαθέτει τριπλό σύστημα καμερών με φλας LED, σε 2×2 διάταξη. Το πλαίσιο έχει γυαλιστερό φινίρισμα και πιθανώς θα είναι μεταλλικό.

Redmi K70 Pro Design Images Renders

Από την άλλη, το Redmi K70 Pro παρουσιάζεται σε μαύρο χρώμα. Διαθέτει 50MP κύρια κάμερα, ένα μικρόφωνο, IR blaster και γρίλια ηχείων στο πάνω μέρος. Στην κάτω πλευρά έχουμε γρίλια ηχείων, μια θύρα USB-C, ένα μικρόφωνο και την υποδοχή της SIM.

Σύμφωνα με πρόσθετες αναφορές, τα Redmi K70 και K70 Pro θα έχουν τον Snapdragon 8 Gen 2 και Snapdragon 8 Gen 3, αντίστοιχα. Από την άλλη, το K70e αναμένεται να διαθέτει τον Dimensity 8300. Οι συσκευές θα έχουν επίπεδες οθόνες με OLED πάνελ. Η οθόνη του απλού μοντέλο θα έχει ανάλυση 1.5K και του Pro θα έχει ανάλυση 2K.

Τα K70 φημολογείται ότι θα τρέχουν το HyperOS. Επιπλέον, η μπαταρίες τους θα είναι στα 5.000mAh, 5.120mAh, και 5.500mAh – απλό, Pro, K70e – και θα υποστηρίζουν 120W γρήγορη φόρτιση (απλό και Pro) και 90W γρήγορη φόρτιση (K70e). Τέλος, το ντεμπούτο τους αναμένεται στα τέλη Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.