Ο ιδρυτής της Xiaomi, Lei Jun, πριν λίγο καιρό, αποκάλυψε λίγα στοιχεία για την επόμενη μεγάλη έκδοση του MIUI. Το MIUI 13 θα φέρει πολλές αλλαγές που θα βελτιώσουν σημαντικά την εμπειρία των χρηστών, σύμφωνα πάντα με τον Jun.

Το πιο σημαντικό βέβαια είναι ότι επιβεβαίωσε πως η νέα έκδοση της ROM βρίσκεται σε καλό στάδιο ανάπτυξης και θα κυκλοφορήσει πριν το τέλος του 2021. Λογικά αναφέρεται στην κινέζικη έκδοση, με την παγκόσμια να ακολουθεί μετά από μερικές εβδομάδες.

Ο Lei Jun άδραξε επίσης την ευκαιρία να επισημάνει τις βελτιστοποιήσεις στη μπαταρία που προσφέρει το MIUI 12.5 και αυξάνουν την αυτονομία και τη διάρκεια ζωή της μπαταρίας του Redmi Note 11 Pro.

Σύμφωνα με φήμες, το MIUI 13 θα προσφέρει βελτιστοποιήσεις απόδοσης μαζί με ανανεωμένο σχεδιασμό UI, και πολλά άλλα. Ως συνήθως, θα κυκλοφορήσει σε τηλέφωνα με Android 11 και Android 12.

Παλαιότερα, γνωστός leaker / tipster / insider είχε πει ότι η νέα ROM θα κυκλοφορήσει σε δεκάδες μοντέλα της Xiaomi, της Redmi, και της Poco. Επίσης, είχε αναφέρει μερικά από τα μοντέλα, ενώ είπε ότι ξεκίνησαν οι δοκιμές της stable σε 9 μοντέλα.

Αργότερα έπεσε στα χέρια μας μία λίστα η οποία περιέχει τα όλα τα smartphones των Xiaomi, Redmi, και Poco, καθώς και τα Xiaomi Pad, που κανονικά θα πρέπει να αναβαθμιστούν στο MIUI 13. Η λίστα δεν είναι επίσημη και δεν ξέρουμε με ακρίβεια αν και πότε θα αναθμιστούν οι συσκευές.

Όπως και να έχει, τώρα το Xiaomiui αναφέρει ότι η global έκδοση θα κυκλοφορήσει μαζί με την κινέζικη ή θα καθυστερήσει έναν μήνα. Επιπλέον, τα πρώτα μοντέλα που θα πάρουν τη Global ROM – περίπου 3 μήνες μετά την ανακοίνωση, θα είναι τα Xiaomi Mi 11, Mi 11X, Mi 11 Pro, Mi 11i, Mi 11 Ultra, Mi 11 Lite 4G, Mi 11 Lite 5G, 11T, 11T Pro, Mi 10, Mi 10T, Mi 10T Pro, Poco F3, F3 GT, X3 Pro, X3 GT, F2 Pro, Redmi Note 10 Pro, Note 10 4G.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.