Η Xiaomi επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων ήχου της με το λανσάρισμα των πρώτων open-back earphones της. Με την εύστοχη ονομασία Xiaomi Open Earphones, τα ακουστικά παρουσιάστηκαν μαζί με το smartphone Redmi Turbo 3 και το tablet Redmi Pad Pro σε μια πρόσφατη εκδήλωση. Ας ρίξουμε μία ματιά στις προδιαγραφές και την τιμή τους.

Τα Open Earphones διαθέτουν εργονομικό open ear hook σχεδιασμό που προσαρμόζεται στο σχήμα του αυτιού για ασφαλή και φυσική εφαρμογή. Στο εσωτερικό των ακουστικών υπάρχουν εύκαμπτα σύρματα από κράμα νικελίου-τιτανίου που μπορούν να λυγίσουν και να προσαρμοστούν χωρίς να διακυβεύεται η εφαρμογή, ενώ δεν πρόκειται να μετακινηθούν κατά τη διάρκεια καθημερινών δραστηριοτήτων ή άσκησης.

Xiaomi Open Earphones Launch

Με βάρος 9,6 γραμμάρια, τα Xiaomi Open Earphones σίγουρα δεν είναι το ελαφρύτερο ζευγάρι ακουστικών της αγοράς. Ωστόσο, είναι σχεδιασμένα για να στηρίζονται άνετα στη θηλιά του αυτιού και η Xiaomi έχει επίσης χρησιμοποιήσει μαλακή, φιλική προς το δέρμα σιλικόνη για τα ear tips, ώστε να διασφαλίζεται μια άνετη εμπειρία ακρόασης.

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά in-ear ακουστικά, ο open-back σχεδιασμός επιτρέπει την αντίληψη των γύρω ήχων σε πραγματικό χρόνο. Αυτό τα καθιστά ιδανικά για διάφορα σενάρια, από καθημερινές μετακινήσεις έως περιβάλλοντα γραφείου, ενώ παράλληλα διασφαλίζει ότι μπορείτε να παραμείνετε συντονισμένοι με το περιβάλλον σας.

Η Xiaomi έχει εξοπλίσει τα πρώτα της open-back ακουστικά με προσαρμοσμένους driver 17 x 12 mm και διαφράγματα DLC. Υπάρχει επίσης μια ειδικά προσαρμοσμένη μονάδα γραμμικού ήχου που εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα μουσικών προτιμήσεων.

Επιπλέον, τα Xiaomi Open Earphones υποστηρίζουν τον κωδικοποιητή υψηλής τεχνολογίας LHDC, επιτρέποντας ήχο υψηλής ευκρίνειας έως και 96kHz. Έχουν επίσης πιστοποίηση Hi-Res Audio Wireless Gold Label και διαθέτουν διπλή πιστοποίηση από τα QQ Music Zhenpin Mastering και Zhenpin Space Audio για μια ποικιλία επιλογών υψηλής πιστότητας.

Xiaomi Open Earphones Launch

Δεδομένου ότι πρόκειται για open-back ακουστικά, η διαρροή ήχου μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα για τους χρήστες. Ευτυχώς, η Xiaomi το έχει σκεφτεί αυτό και έχει συμπεριλάβει ένα νέο ανεξάρτητο σύστημα κατά των διαρροών. Το σύστημα, πιστοποιημένο από το China Institute of Metrology, συνδυάζει μια παραδοσιακή ακουστική δομή κατά της διαρροής με μια νέα μονάδα ήχου Φ 10mm κατά της διαρροής.

Η μονάδα εκπέμπει ενεργά ηχητικά κύματα αντίστροφης φάσης για να μειώσει σημαντικά τη διαρροή ήχου κατά τη διάρκεια των κλήσεων, βελτιώνοντας το απόρρητο των κλήσεων κατά 100%. Τα Xiaomi Open Earphones διαθέτουν επίσης μια συστοιχία διπλού μικροφώνου και αλγόριθμο διαμόρφωσης δέσμης που βελτιώνει τη λήψη της φωνής και μειώνει τον περιβαλλοντικό θόρυβο για να παρέχει καθαρότερη ποιότητα κλήσης.

Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, τα Open Earphones μπορούν να συνδεθούν απρόσκοπτα με smartphones, tablets, και άλλες συσκευές που τρέχουν το λειτουργικό σύστημα HyperOS. Τέλος, τα ακουστικά έχουν έως και 7.5 ώρες αυτονομία με μία μόνο φόρτιση. Σε συνδυασμό με τη θήκη φόρτισης, ο συνολικός χρόνος αναπαραγωγής επεκτείνεται στις 38.5 ώρες. Τα Xiaomi Open Earphones κοστίζουν CNY 699 ή κάπου στα 90 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.