Το Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του τον Αύγουστο, αλλά με πάνω από ένα μήνα να απομένει, η Samsung Ρωσίας αποδεικνύεται ότι από λάθος της δημοσίευσε δυο επίσημα press renders του εν λόγω 5G flagship smartphone. Αρχικά, αυτό που φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από άλλα προηγούμενα reports, είναι ότι θα διαθέτει ένα αρκετά μεγάλο camera bump στην πάνω αριστερή γωνία, που αποτελεί στέγη για πολλούς αισθητήρες.

Όσον αφορά το σύστημα κάμερας, θα εξοπλιστεί με μια των 108MP κύρια κάμερα, που αποτελεί δάνειο από το Galaxy S20 Ultra, ενώ για να εστιάσει στην ποιότητα και στη χρηστικότητα, η εταιρεία θα περιορίσει το ψηφιακό zoom στο 50X αντί στο 100X Space Zoom. Στο setup θα υπάρχει και μια νέα των 13MP periscope zoom κάμερα, αντί των 48MP που χρησιμοποιήθηκε νωρίτερα φέτος. Επιπλέον, θα υποστηρίζει 5X optical zoom, αν και τα ακριβή specs δεν έχουν διαρρεύσει.

Η αριστερή πλευρά του camera module ολοκληρώνεται με μια 12MP ultra wide angle κάμερα, που όπως και η κύρια κάμερα, θα αποτελεί δάνειο από τη σειρά Galaxy S20. Τέλος, θα υπάρχει ένα LED flash στην πάνω δεξιά γωνία του module μαζί με ένα laser autofocus σύστημα. Η Samsung αντιμετώπισε σημαντικά ζητήματα με την εστίαση με τον 108MP αισθητήρα και έχει σαν στόχο να τα αποφύγει με το Note 20 Ultra. 

Το Samsung Galaxy Note 20 Ultra αναμένεται να καταφθάσει σε δυο χρώματα, black και copper. Η συγκεκριμένη ομάδα των renders δείχνει το τελευταίο, μια χρωματική έκδοση η οποία θα προωθηθεί εμπορικά ως Mystic Copper όταν θα φθάσει στα ράφια των καταστημάτων.  Όπως συμβαίνει με τα Apple και Google flagships, η Samsung φαίνεται να έχει επιλέξει matte φινίρισμα στο smartphone. Κάτι τέτοιο σημαίνει μια καλύτερη αίσθηση στο χέρι και λιγότερα αποτυπώματα. Η συσκευή θα καταφθάσει με τον Exynos 992 στην Ευρώπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.