Η Google θα λανσάρει επίσημα τα Pixel 8 και 8 Pro, μαζί με το Pixel Watch 2 και το Android 14, σε λίγες ώρες. Πριν το επίσημο ντεμπούτο των smartphones, το @PBKreviews δημοσίευσε πάρα πολλά δείγματα από τις κάμερες και των δύο μοντέλων της σειράς.

Η πηγή έχει καλύψει τις δυνατότητες ζουμ, σε 0.5x, 1x, 2x, και 5x του Pixel 8 Pro, ενώ για το απλό μοντέλο έχουμε δείγματα σε 0.5x, 1x, και 2x. Πρέπει να πούμε ότι η 5x προκύπτει από ψηφιακό crop και δεν έχει ληφθεί απευθείας από τον τηλεφακό.

Το @PBKreviews ασχολήθηκε λίγο παραπάνω με το Google Pixel 8 Pro, όπως είναι λογικό και αναμενόμενο. Εκτός από τις φωτογραφίες με το ζουμ, δημοσίευσε και δείγματα νυχτερινών λήψεων του Pro μοντέλου της σειράς με ενεργό και ανενεργό το Night Sight.

Κάποιες αναφορές λένε ότι τα Pixel 8 θα έχουν τον μεγαλύτερο 50MP Samsung ISOCELL GN2 αισθητήρα, αλλά πηγές λένε πως τα τηλέφωνα θα παραμείνουν κολλημένα στον ISOCELL GN1 των Pixel 7. Θα μάθουμε την αλήθεια σε λίγες ώρες. Μείνετε συντονισμένοι.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.