Όπως όλα δείχνουν η Samsung δεν θα προβεί σε σημαντικές αναβαθμίσεις στις κάμερες της οικογένειας Galaxy S24. Σύμφωνα με τον Revegnus, τα Galaxy S24 και S24+ θα καταφθάσουν με τον ίδιο 50MP Samsung GN3 αισθητήρα που η Samsung χρησιμοποιούσε εδώ και τρία χρόνια.

Όσον αφορά το S24 Ultra θα εξοπλιστεί με τον 200MP HP2 του S23 Ultra πράγμα λογικό αν σκεφθεί κανείς ότι έχει περάσει ελάχιστο διάστημα από το καλύτερο αισθητήρα που έχει παρουσιάσει η Samsung. Ως εκ τούτου, οποιεσδήποτε μικρές αναβαθμίσεις των S24 θα περιοριστούν στους υπόλοιπους αισθητήρες.

Τέλος, το τελευταίο διάστημα flagships ακολουθούν και μια διαφορετική προσέγγιση. Εκείνη των ίδιων MP σε κάθε κάμερα, όπως το Oppo Find X6 Pro, με τρεις 50MP αισθητήρες, συμπεριλαμβανομένης της periscope κάμερας, με εντυπωσιακά αποτελέσματα ποιότητας στο zoom όπως και σε low light.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.