Ως και αυτή τη στιγμή είναι ξεκάθαρο ότι θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε, όχι ένα, ούτε δυο αλλά τρία διαφορετικά μοντέλα του Samausng Galaxy Note 20 Ultra, ανάλογα με το αν θα εξοπλίζονται με 5G και το chipset το οποίο θα διαθέτουν. Το φημολογούμενο Galaxy Note 20 Ultra χωρίς 5G συνδεσιμότητα διαθέτει τον αριθμό μοντέλου SM-N985F.

Και όπως συνήθως, ο αριθμός αυτός δηλώνει ότι πρόκειται για Exynos έκδοση για την διεθνή αγορά. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει ένα μοντέλο, με αριθμό  SM-G986B, που στην ουσία αποτελεί μια Exynos έκδοση με 5G συνδεσιμότητα και πάλι για τη διεθνή αγορά. Η Snapdragon έκδοση για τις ΗΠΑ, θα διαθέτει μια έκδοση μόνο με 5G.

Δυστυχώς, όλες αυτές οι πληροφορίες ότι το Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G θα έρθει με κάποιου είδους boosted Exynos 990, δεν φαίνεται να επαληθεύονται. Η Exynos έκδοση του Note 20 Ultra με τον αριθμό μοντέλου SM-G986B, μόλις πέρασε από το Geekbench και αυτά είναι τα αποτελέσματα. Το αποτέλεσμα δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι κινείται κοντά στο S20 Ultra, χωρίς σημαντικές βελτιώσεις δυστυχώς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.