Το AnTuTu δημοσίευσε μόλις την μηνιαία αναφορά του, με τα 10 καλύτερα smartphones, που με τις επιδόσεις τους, κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή του δημοφιλές benchmark.

Όπως ήταν αναμενόμενο, σχεδόν όλα τα τηλέφωνα στον παραπάνω πίνακα είναι με Snapdragon 845, αλλά δεδομένου ότι έχουν σχεδιαστεί διαφορετικά, έχουν διαφορετικούς θερμικούς περιορισμούς και τρέχουν διαφορετικές εκδόσεις του Android, έχουν μικρές διαφορές στα αποτελέσματά τους.

Η πρώτη θέση πηγαίνει και πάλι στο Black Shark της Xiaomi, ενώ το νέο vivo NEX S έρχεται στη δεύτερη θέση. Η τριάδα ολοκληρώνεται με το OnePlus 6 με οριακά χαμηλότερο αποτέλεσμα.

Η υπόλοιπη κατάταξη έχει ως εξής: Xiaomi Mi 8, Smartisan Nut R1, Samsung Galaxy S9 +, Mi Mix 2S, Samsung Galaxy S9, Sony Xperia XZ2 και ZTE nubia Red Magic.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το ZTE nubia Red Magic είναι η μόνη συσκευή που τροφοδοτείται με Snapdragon 835, ενώ το Xperia XZ2 δεν ήταν στην λίστα τον προηγούμενο μήνα. Επίσης, η κατάταξη περιλαμβάνει μόνο τις εκδόσεις με Snapdragon της σειράς Galaxy S.

Όλα τα benchmarks έγιναν με την έκδοση AnTuTu 7, με τα αποτελέσματα να είναι κατά μέσο όρο ανά συσκευή και όχι τα υψηλότερα. Τα δεδομένα συλλέχθηκαν τον Ιούνιο και συμπεριλαμβάνονται μόνο τα τηλέφωνα που είχαν δεδομένα από τουλάχιστον 1000 συσκευές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.