Η διαδικτυακή ασφάλεια θα πρέπει να είναι ένα από το πρωταρχικό μέλημα όλων μας. Αν και ο Google Chrome browser δεν είναι ο ασφαλέστερος browser που υπάρχει, η Google λαμβάνει την ασφάλεια του browser ιδιαίτερα σοβαρά και αυτή είναι η απόδειξη. Ο Google Chrome M83 θα εισάγει νέα privacy και security features, το μεγαλύτερο εκ των οποίων είναι το ολοκαίνουργιο Safety Check tool.

Το Google Chrome Safety Check είναι ιδιαίτερα απλό στη χρήση, εύκολο στην κατανόηση και δίνει στο χρήστη μια συνολική οπτική της κατάστασης ασφαλείας του Chrome. Όταν η M83 καταφθάσει θα μπορείς να προβείς σε Safety Check απευθείας στα Settings. Δείτε ακριβώς από κάτω πως λειτουργεί.

Κάντε κλικ πάνω αν δεν παίζει το clip

Συνοπτικά οι αλλαγές που θα δεις στον desktop browser

  • Ήδη υπάρχουσα controls, όπως διαχείριση των cookies και των permissions είναι πλέον πιο εύκολα να τα βρεις, πιο εύκολο στη κατανόηση και πιο εύκολο στον έλεγχο.
  • Τα τρίτα cookies θα μπλοκαριστούν εκ προεπιλογής όταν σερφάρεις σε Incognito Mode.
  • Τα extensions θα οργανωθούν κάτω από ένα νέο εικονίδιο puzzle ώστε να μπορείς να βρείς εύκολα τα extensions που έχεις εγκαταστήσει.
  • Τέλος ένα νέο Enhanced Safe browsing tool θα βελτιώσει σημαντικά την ασφάλεια του Chrome, ελέγχοντας ιστοσελίδες, downloads και αρχεία αν είναι ασφαλή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.