Στη ειδική σελίδα του bestprice.gr και στα πλαίσια του Customer Review Awards, η γνωστή υπηρεσία αναφέρει τα καταστήματα που πήραν την υψηλότερη βαθμολογία. Το ίδιο το bestprice.gr εξηγεί χαρακτηριστικά τι είναι το BestPrice Customer Review Award.

Τι είναι το BestPrice Customer Review Award;

Με το BestPrice Customer Review Award επιβραβεύουμε τους συνεργάτες μας που προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους καταναλωτές, συγκεντρώνοντας θετικές αξιολογήσεις από τους πελάτες τους.

Τα βραβεία απονέμονται σε ετήσια βάση με σκοπό αφενός να ενθαρρύνουν τους καταναλωτές να μοιράζονται την αγοραστική εμπειρία τους και αφετέρου να δώσουν τη δυνατότητα στα ηλεκτρονικά καταστήματα να κερδίσουν έδαφος στην προτίμησή τους.

Τι είναι το BestPrice Customer Review Award;

Όσο οι επισκέπτες του BestPrice.gr αξιολογούν θετικά ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, τόσο αυτό κερδίζει. Όταν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα συγκεντρώσει μέσο όρο βαθμολογίας πάνω από 3.5, τότε επιβραβεύεται με το BestPrice Customer Review Award!

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη λίστα για το bestprice.gr εδώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.