Το GSM Arena πραγματοποίησε την γνωστή ετήσια ψηφοφορία του για τα καλύτερα κινητά της χρονιάς που πέρασε. Στην ψηφοφορία μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει και να επιλέξει το smartphone που θεωρεί καλύτερο σε κάθε κατηγορία. Οι κατηγορίες που όρισε η ιστοσελίδα ήταν Best Flagship of 2020, Best Flagship Killer of 2020, Best Camera phone of 2020, Best Mid-ranger of 2020, Best Affordable 5G phone of 2020, και Best Gaming and Trailblazer phones of 2020.

Το καλύτερο flagship του 2020 είναι το Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G και το Apple iPhone 12 Pro Max αποτελεί τον άξιο αντίπαλο του. Η κινέζικη κατασκευάστρια κατάφερε να χάσει τον τίτλο του καλύτερου flagship killer και όχι από κάποια εταιρεία που αναμενόταν να καταλάβει τη θέση. Το καλύτερο flagship killer του 2020 λοιπόν είναι το Samsung Galaxy S20 FE 5G με το OnePlus 8T να χαίρεται που ήρθε δεύτερο.

Τρίτη σημαντική κατηγορία, το καλύτερο camera smartphone είναι το Huawei Mate 40 Pro με το Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G να διεκδική επάξια την πρώτη θέση. Συνεχίζουμε τα καλύτερα mid-range και affordable 5G όπου νικητές είναι τα Poco X3 NFC και OnePlus Nord, οι δεύτερες θέσεις ανήκουν στα Samsung Galaxy A51 και Xiaomi Mi 10T Lite 5G.

Τελευταίες κατηγορίες το καλύτερο gaming και το πιο καινοτόμο smartphone του 2020. Εδώ δεν έχουμε τους παραλίγο νικητές, απλώς αναφέρουμε ξεκάθαρα ότι το καλύτερο gaming smartphone του 2020 είναι το Asus ROG Phone 3 και το πιο καινοτόμο είναι το LG Wing 5G.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.