Τα iPhone 15 Pro και 15 Pro Max διαθέτουν ανανεωμένο σχεδιασμό με βασικό υλικό το τιτάνιο. Η Apple φαίνεται να επιμένει στον ίδιο σχεδιασμό και την ίδια κατασκευή για τα iPhone 16 Pro και 16 Pro Max, όπως μας δείχνουν νέα ψηφιακά ομοιώματα των δύο μοντέλων που βασίζονται σε εσωτερικά σχέδια της Apple.

Αν και το τελικό προϊόν μπορεί να είναι διαφορετικό, αυτές οι εικόνες μας δίνουν μια καλή εικόνα για το πώς θα μπορούσαν να μοιάζουν τα Pro iPhone του 2024. Με την πρώτη ματιά, δύσκολα θα μπορούσατε να βρείτε πραγματικές διαφορές μεταξύ της σειράς iPhone 15 Pro και της σειράς iPhone 16 Pro. Η Apple θα συνεχίσει με τον σχεδιασμό κυρτών άκρων και το πλαίσιο τιτανίου.

Αυτό που διαφέρει είναι ότι τα iPhone 16 Pro και 16 Pro Max θα έχουν μεγαλύτερες οθόνες. Το Pro με κωδική ονομασία Diablo θα έχει οθόνη 6.3 ιντσών (από 6.1 ίντσες), ενώ το Pro Max με κωδική ονομασία Lightning θα έχει οθόνη 6.7 ιντσών (από 6.7 ίντσες). Μία πιθανή εξήγηση για την αύξηση του μεγέθους των οθονών είναι ότι χρειάζεται περισσότερος χώρος για την περισκοπική κάμερα.

Λέγεται ότι η Apple πειραματίστηκε με διαμορφώσεις τεσσάρων κουμπιών, αλλά τελικά κατέληξε στην περσινή διαμόρφωση με μια αλλαγή. Θα υπάρχει ένα κουμπί αφής με λειτουργία αισθητήρα δύναμης στη δεξιά πλευρά των iPhone 16 Pro και θα ονομάζεται κουμπί “Capture”. Αυτό το κουμπί θα βρίσκεται κάτω από το κουμπί ενεργοποίησης. Δεδομένου ότι αυτό το νέο κουμπί είναι αφής, θα είναι στο ίδιο επίπεδο με το πλαίσιο και δεν θα προεξέχει όπως τα κουμπιά ενεργοποίησης και ρύθμισης της έντασης ήχου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.