Αν και η Huawei έχει κάποια προβλήματα αυτή τη στιγμή, ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής παγκοσμίως δεν έχει στα σχέδια του να καθυστερήσει την ανακοίνωση του Honor 20 και Honor 20 Pro. Αλλά λίγο πριν το αυριανό μεγάλο event, τα πρώτα press renders μόλις δημοσιεύθηκαν. Όπως συμβαίνει και με τα περισσότερα flagships του 2019, το Honor 20 συνοδεύεται από μεγάλη οθόνη με μικρά bezels. Και σε αντίθεση με τις αρχικές φήμες, το smartphone δεν καταφθάνει με εγκοπή, αντίθετα επιλέγει την οπή στην πάνω αριστερή γωνία της οθόνης των 6.26 ιντσών, κάτι που αυτομάτως δείχνει την παρουσία μιας LCD οθόνης αντί μιας AMOLED. Εξοπλίζεται με σαρωτή στο πλάι.

Στην πίσω πλευρά, φέρει ένα ενδιαφέρον layout κάμερας, που έχει εμπνευστεί από το Huawei P30 Pro. Αυτό βρίσκεται σε κάθετη διάταξη και περιλαμβάνει τρεις αισθητήρες και ένα LED flash. Η κύρια θα είναι των 12MP, μαζί με μια δευτερεύουσα ultra wide angle των 16MP και μια των 2MP για macro φωτογραφίες. Στο εσωτερικό του θα τοποθετηθεί Kirin 980 που κάνει ήδη την παρουσία του στα Huawei Mate 20 Pro και Huawei P30. Η μπαταρία θα είναι των 3.750 mAh με  22.5W SuperCharge τεχνολογία, κάτι που θα παρέχει 50% μπαταρία σε 30 λεπτά.

Εικόνες δημοσιεύονται και από το Honor 20 Pro με κάποιες διαφορές, όπως το laser autofocus σύστημα και την παρουσία 48MP αισθητήρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.