Το Samsung Galaxy S20 είναι η πρώτη mainstream συσκευή του Android που διαθέτει το προαιρετικό 120Hz refresh rate, λίγο μετά τα Asus Rog Phone II και μερικές άλλες gaming συσκευές. Κάτι τέτοιο κάνει το interface του Galaxy S20 extra smooth, αλλά ένα dedicated περιεχόμενο που να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την οθόνη είναι λίγο.

Όπως σημειώνει το Androidpolice και όπως είναι φυσικό, δεν μπορούμε να πιστοποιήσουμε ότι κάθε παιχνίδι της λίστας λειτουργεί με την 120Hz οθόνη της Samsung, γνωρίζουμε όμως ότι άλλα τηλέφωνα εξοπλισμένα με οθόνες υψηλού refresh rate τρέχουν αυτά τα παιχνίδια πολύ καλά. Η Samsung όμως επιβεβαίωσε τουλάχιστον μερικούς τίτλους για τους οποίους μπορείς να είσαι 100% σίγουρος ότι εκμεταλλεύονται στο έπακρο την οθόνη. Συγκεκριμένα η λίστα αυτών των παιχνιδιών είναι:

Το Androidpolice έχει και μια πιο αναλυτική λίστα αν τα παραπάνω δεν σε ενδιαφέρουν. Μπορείς να την βρεις εδώ. Θυμηθείτε, ότι μερικά από αυτά τα παιχνίδια δεν πάνε μέχρι 120fps, ωστόσο ξεπερνάνε το standard των 60fps.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.