Τα Google Pixel Buds Pro είναι ένα από τα πολλά προϊόντα που παρουσιάστηκαν στο συνέδριο προγραμματιστών Google I/O 2022. Όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι ένα προϊόν ήχου υψηλής ποιότητας που θα ανταγωνιστεί τα Apple AirPods Pro και τα Samsung Galaxy Buds Pro.

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των TWS ακουστικών, τα οποία σχεδιαστικά μοιάζουν με τα μεγαλύτερα αδέρφια των απλών Pixel Buds που έκαναν ντεμπούτο το 2020, είναι ότι αποτελούν τα πρώτα ακουστικά της Google με ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC).

Τα Google Pixel Buds Pro διαθέτουν έναν εξατομικευμένο επεξεργαστή ήχου έξι πυρήνων που χρησιμοποιεί τους αλγόριθμους της εταιρείας για την παραγωγή ήχου μέσω προσαρμοσμένων drivers. Τα ακουστικά έχουν in-ear σχεδίαση και είναι εξοπλισμένα με tips σιλικόνης.

Επιπλέον, έχουν ειδικούς αισθητήρες που μετρούν την πίεση στο κανάλι του αυτιού, ώστε να μπορούν να την ανακουφίσουν ενεργά και να παραμένουν άνετα. Προσφέρουν μία δυνατότητα που ονομάζεται “Silent Seal” για βέλτιστη εμπειρία ANC και στο κουτί τους έχουν tips σε τρία διαφορετικά μεγέθη.

Google Pixel Buds Pro Launch

Τα Google Pixel Buds Pro επιτρέπουν στους χρήστες να εναλλάσσονται απρόσκοπτα μεταξύ συσκευών Android που χρησιμοποιούνται συνήθως χωρίς να μεταβαίνουν στις ρυθμίσεις Bluetooth. Επιπλέον, μπορούν να συνδεθούν σε δύο πηγές ήχου ταυτόχρονα.

Με ενεργοποιημένο το ANC, τα Pixel Buds Pro έχουν αυτονομία έως και 7 ώρες, ενώ η εταιρεία υπόσχεται χρόνο αναπαραγωγής περίπου 11 ωρών όταν είναι απενεργοποιημένο. Επίσης, διαθέτουν υποστήριξη για ασύρματη και γρήγορη φόρτιση που προσφέρουν έως και μία ώρα αυτονομίας με 5 λεπτά φόρτιση.

Τα Google Pixel Buds Pro πιστοποίηση IPX4 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, ενώ η θήκη φόρτισής τους έχει πιστοποίηση IPX2. Ορισμένες από τις άλλες λειτουργίες τους περιλαμβάνουν υποστήριξη Google Assistant, spatial audio, γρήγορη σύζευξη, transparency mode, και άλλα.

Google Pixel Buds Pro Launch

Επίσης, έχουν μικρόφωνα διαμόρφωσης δέσμης, φωνητικό επιταχυνσιόμετρο, καλύμματα πλέγματος που εμποδίζουν τον αέρα, και Volume EQ, που αλλάζει την ένταση των ακουστικών με βάση το περιβάλλον. Τα διαθέσιμα χρώματα είναι Charcoal, Coral, Lemongrass, και Fog.

Τα Google Pixel Buds Pro κυκλοφορούν 28 Ιουλίου, θα είναι διαθέσιμα στις ΗΠΑ και σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες. Η τιμή τους στις ΗΠΑ είναι 199 δολάρια και στην Ευρώπη 219 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.