Τα πρώτα renders του Google Pixel 8 και Pixel 8 Pro είναι γεγονός. Αρχικά, και τα δυο τηλέφωνα διαθέτουν παρόμοιο camera bar το οποίο ήδη έχουμε γνωρίσει σε προηγούμενα smartphones της Google, ενώ πλέον έχουμε και μια μικρότερη οθόνη σε σύγκριση με άλλα παλαιότερα μοντέλα.

google pixel 8

Το Pixel 8 πιο συγκεκριμένα θα διαθέτει μια 6.2 ιντσών flat οθόνη με οπή στο κέντρο, σε σχέση με την 6.32 ιντσών οθόνη του προκατόχου. Παράλληλα τα bezels είναι εξαιρετικά μικρά, με το τηλέφωνο να αναμένεται να διατηρήσει το μεταλλικό frame στο πλάι και τις δυο κάμερες στο πίσω μέρος.

Από την μεριά του το Google Pixel Pixel 8 Pro θα καταφθάσει με μια 6.7 ιντσών οθόνη, όπως και ο προκάτοχος, τρεις κάμερες σε οριζόντια διάταξη, ενώ θα εξοπλιστεί και με τον Google Tensor G3 Soc το οποίο θα βασίζεται στην αρχιτεκτονική τρίτης γενιάς των 4nm της Samsung.

google pixel 8

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.