Γιορτάζοντας μια δεκαετία από την διάθεση του πρώτου Galaxy S, η Samsung παρουσίασε τον προηγούμενο μήνα, την οικογένεια των Galaxy S10. Τρεις μοναδικές συσκευές, τα Galaxy S10, S10e και Galaxy S10+ έκαναν το επίσημο ντεμπούτο τους. Και αυτά είναι τ χαρακτηριστικά που θα απογειώσουν την smartphone εμπειρία σου.

Dynamic AMOLED display

Το Galaxy S10 είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο το οποίο διαθέτει την Dynamic AMOLED display. Την καλύτερη οθόνη της Samsung μέχρι στιγμής. Η συσκευή φέρει πιστοποίηση HDR10+, παρέχοντας ένα μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων, βελτιώνοντας την εμπειρία θέασης περιεχομένου. Θα απολαύσεις εξαιρετική ακρίβεια στα χρώματα, με contrast ratio 2,000,000:1. Είχαμε αναφερθεί αναλυτικά στην οθόνη του Galaxy S10 σε αυτό το άρθρο.

HDR10+ video recording

Το Galaxy S10+ διαθέτει δυο κάμερες μπροστά και τρεις στο πίσω μέρος, που μπορούν να προβούν στην εγγραφή HDR10+ videos. Τόσο αυτές μπροστά όσο και αυτές στο πίσω μέρος, υποστηρίζουν UHD video, ενώ προσφέρουν και features όπως Dual Aperture και Super Steady.

In-display ultrasonic fingerprint scanner

Η Dynamic Amoled οθόνη του Galaxy S10 περιλαμβάνει επίσης και σαρωτή εντός οθόνης. Και με την πιστοποίηση FIDO Alliance Biometric Component certification, η συσκευή προσφέρει περισσότερη ασφάλεια όσο ποτέ άλλοτε.

Wireless PowerShare

Το Galaxy S10 έρχεται με το Wireless Powershare feature, που σου επιτρέπει να φορτίζεις ένα συμβατό smartphone ή μια wearable συσκευή από το πίσω μέρος. Επιπροσθέτως, το Galaxy S10 μπορεί να φορτίσει το ίδιο αλλά και μια δεύτερη συσκευή ταυτόχρονα μέσω του Wireless Powershare.

64bit game support

Η συσκευή σου δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης στο επόμενης γενιάς Wi-Fi 6 καθώς και πολύ γρήγορες ταχύτητες LTE της τάξης των 2Gbps. Προσφέρει ως 12GB RAM και 1.5TB χώρο και πάνω από όλα υποστηρίζει 64bit gaming, που αποτελεί πρωτιά για ένα Android smartphone. Φυσικά, δεν απουσιάζει η υποστήριξη Dolby Atmos και για το gaming mode, παρέχοντάς σου μια ξεχωριστή εμπειρία gaming στο Android.

Και όλα αυτά είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν να το θέλεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.