Το Motorola Razr είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα smartphones του 2019. Σε μια προσπάθεια η Motorola να ικανοποιήσει τους νοσταλγούς του θρυλικού Motorola Razr, η εταιρεία ετοιμάζει ήδη τη νέα της συσκευή, που θα ακολουθήσει τα χνάρια του προκατόχου του. Όπως άλλωστε αναμενόταν, το Motorola Razr 2019, εγκαταλείπει το layout με τα φυσικά πλήκτρα και τη μικρή οθόνη που συναντήσαμε στην αρχική συσκευή, για μια σύγχρονη των 6.2 ιντσών. Χάρη στο μοναδικό σχήμα του smartphone, το edge to edge panel αναπόφευκτα υιοθετεί ορισμένες μοναδικές γωνίες στην κορυφή και στο κάτω μέρος.

Κοιτώντας το smartphone από την εξωτερική πλευρά, το πιο χαμηλό τμήμα δεν παρουσιάζει κάποιο ενδιαφέρον, απλά στεγάζει το λογότυπο της Motorola. Από την άλλη πλευρά, πιο ψηλά, αρχίζει το ενδιαφέρον. Αν και στα renders δεν φαίνεται καλά, στο πάνω τμήμα του smartphone θα στεγαστεί μια μικρή δευτερεύουσα οθόνη που θα υποστηρίξει πλήθος μοναδικών χαρακτηριστικών, μέσω προεγκατεστημένων εφαρμογών όπως Moto Display, Moto Actions και Moto Camera. Όσον αφορά το camera app, το Motorola Razr δεν περιλαμβάνει selfie, επομένως οι χρήστες θα πρέπει να βασίζονται στη δευτερεύουσα οθόνη για τη συγκεκριμένη λειτουργικότητα. Τέλος, το Moto Display app θα εμφανίζει push notifications και άλλες χρήσιμες πληροφορίες όπως η ώρα και ο καιρός στη δευτερεύουσα οθόνη.

Όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα αναδιπλούμενα smartphones, το Motorola Razr θα διαθέτει ένα από τα τελευταία και πιο πρόσφατα flagships SoCs. Αν και το XDA Developers υποστηρίζει ότι ίσως δούμε τον Snapdragon 710. Το chip θα συνοδεύεται με 4GB RAM και 64GB storage, ενώ θα υπάρχει και έκδοση με 6GB RAM και 64GB storage. Καταφθάνει με Android 9 Pie, ενώ στο εσωτερικό του θα τοποθετηθεί μια μικρή 2.730 mAh μπαταρία και 27W τεχνολογία γρήγορης φόρτισης TurboPower.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.