Το επερχόμενο Poco F4 GT έχει εντοπιστεί από έναν tipster σε πολλούς οργανισμούς πιστοποίησης, πριν την επίσημη κυκλοφορία: FCC, IMEI, EEC και TUV. Όλες αυτές οι πιστοποιήσεις αποκαλύπτουν ότι το τηλέφωνο θα εξοπλιστεί με MIUI 13, χωρίς βέβαια αυτό να αποτελεί έκπληξη, καθώς πρόκειται για την τελευταία και πιο πρόσφατη έκδοση του skin της Xiaomi, που χρησιμοποιεί βέβαια και η Poco.

poco f4 gt
poco f4 gt

Επιπλέον, το Poco F4 GT θα έχει μια μπαταρία 4.560 mAh, Hi-Res Audio, και το κουτί περιέχει το smartphone, τον φορτιστή, το καλώδιο USB-C, το εργαλείο εξαγωγής SIM, μια θήκη σε πακέτο και έναν μετατροπέα ήχου Type-C σε 3,5 mm, με λίγα λόγια δεν θα συναντήσεις υποδοχή ακουστικών στη συσκευή.

Ο αριθμός μοντέλου του Poco F4 GT είναι 21121210G,. Όπως βλέπετε, το G στο τέλος σημαίνει ότι πρόκειται για την global έκδοση ενώ το C είναι για την αγορά της Κίνας. Παράλληλα, υπάρχει και ο αριθμός μοντέλου 21121210C που θα κυκλοφορήσει ως Redmi K50 Gaming.

Από το Redmi K50 Gaming, γνωρίζουμε ήδη ότι θα διαθέτει μια κύρια κάμερα 64 MP IMX686, ενώ όσον αφορά την selfie θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε μια των 20MP. Θα περιλαμβάνει FHD+ OLED οθόνη με 120Hz refresh rate, 480 Hz touch sampling, και Gorilla Glass Victus.

Τέλος η υποκλοπή κωδικών στα Windows!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.