Η Amazfit ακολουθεί τα βήματα της Samsung και της Apple λανσάροντας δυο νέα fitness watches. Τα Amazfit GTS και GTR είναι δυο από τις πιο οικονομικές προτάσεις της Huami και πλέον η εταιρεία ετοιμάζει τους διαδόχους, τα Amazfit GTS 2 και GTR 2. Θα παρουσιαστούν στη Κίνα στις 22 Σεπτεμβρίου.

Και άλλα smartwatches έχουν προσφέρει το χαρακτηριστικό μέτρησης των επιπέδων του οξυγόνου στο αίμα, αλλά ο ιδρυτής της Huami και CEO, Huang Wang, προέβη σε ευθεία σύγκριση με την Apple σε ένα post στο Weibo, προσθέτοντας ότι τα Amazfit wearables και αυτά της Apple είναι συγκρίσιμα μεταξύ τους. Ο Wang ισχυρίζεται ότι η υλοποίηση της παρακολούθησης των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα, είναι πολύ ανώτερη της Apple, αυτής δηλαδή που συναντάμε στο Apple Watch Series 6. Τα Amazfit GTR 2 και GTS 2 θα χρησιμοποιούν τα δεδομένα επιπέδων οξυγόνου για να παρέχουν ένα score για την ποιότητα του ύπνου.

Τέλος και τα δυο ρολόγια θα έχουν ακόμη ένα ενδιαφέρον feature, όπου θα μπορείς να κατεβάσεις μουσικά κομμάτια απευθείας στα ρολόγια μέσω Wi-Fi, ένα χαρακτηριστικό που έλειπε από τους προκατόχους. Δεν θα απουσιάζει ο μετρητής καρδιακού παλμού και φυσικά η ψηφιακή βοηθός.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.