Το 2019 η δημοφιλής σειρά Φιλαράκια είχαν την 25η επέτειό τους και η Google για να το γιορτάσει, δημιούργησε 7 Easter Eggs στην αναζήτησή της. Δεν τα είχαμε προσέξει μέχρι στιγμής, όμως τα βρήκαμε σήμερα και είναι ξεκαρδιστικά.

Για να τα δείτε θα πρέπει να κάνετε αναζήτηση συγκεκριμένες φράσεις. Τότε θα σας εμφανίσει ένα σύμβολο και όταν το πατήσετε θα αναλάβει τα υπόλοιπα η μηχανή αναζήτησης. Πάμε να τα δούμε.

 1. “Phoebe Buffay” ή “Phoebe Friends”
  Στην οθονη θα εμφανιστεί μία κιθάρα. Όταν την πατήσετε θα ακούσετε την Lisa Kudrow τραγουδάει την μεγαλύτερη επιτυχία της, “Smelly Cat”, ενώ στο κάτω μέρος της οθόνης θα εμφανιστεί μια βρώμική γάτα που κόβει βόλτες.
 2. “Rachel Green” or “Rachel Friends” 

  Θα σας εμφανίσει το διάσημο κούρεμα της Jennifer Aniston, με το όνομα “The Rachel”. Όταν πατήσετε πάνω στο σχέδιο, θα σας βγάλει διάσημους που έχουν κάνει τα μαλλιά τους έτσι και είναι το χειρότερο από τα easter eggs.
  Φιλαράκια easter eggs

 3. “Monica Geller” or “Monica Friends”
  Η οθόνη θα σας δείξει έναν κουβά με αφράτο. Αν κάνετε κλικ σε αυτό, η Μόνικα θα «καθαρίσει» την οθόνη σας με ένα σφουγγάρι… Κλασσική Μόνικα.
 4. Φιλαράκια easter eggs“Ross Geller” or “Ross Friends”
  Για εμένα το πιο ξεκαρδιστικό από όλα τα easter eggs. Θα εμφανιστεί ένας καναπές. θα χρειαστεί να τον πατήσετε αρκετές φορές, τις τρεις πρώτες θα ακούσετε τον Ross να φωνάζει “Pivot” μέχρι ο καναπές να σπάσει και ο Ross να πει πως δεν μπορεί να τον περιστρέψει άλλο.
  Φιλαράκια easter eggs
 5. “Chandler Bing” or “Chandler Friends”
  Η οθόνη θα σας δείξει μια ανακληνώμενη καρέκλα. Εάν κάνετε κλικ σε αυτό, ένα κινούμενο Chick and Duck θα βγει και θα περπατήσει στην οθόνη σας για λίγο.
   
 6. “Joey Tribbiani” or “Joey Friends”
  Η οθόνη θα σας δείξει μια φέτα πίτσα. Εάν κάνετε κλικ σε αυτό, άλλα κομμάτια φαγητού θα εμφανιστούν στην οθόνη σας και, στη συνέχεια, τα μπράτσα του Τζόι θα τα αρπάξουν όλα καθώς ο Τζόι φωνάζει: «Joey doesn’t share food».
 7. “Friends Glossary” 

  Στην οθόνη θα εμφανιστεί μια λέξη ή όρος που σχετίζεται με τους φίλους, που συνήθως ξεκινά με “On a Break”…

Δεν ξέρω για εσάς, όμως εμείς γελάσαμε και όπως και να έχει, υπάρχει ένας τόνος νοσταλγίας!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.