Η Samsung έχει διατηρήσει έναν καλό ρυθμό στη διάθεση ενημερώσεων. Μάλιστα, τα πηγαίνει τόσο καλά που ορισμένες φορές κυκλοφορεί τα μηνιαία security patch του Android πριν και από τη Google.

Αν και παρουσίασε μικρή καθυστέρηση τον Ιούνιο, διότι επικεντρώθηκε στην κυκλοφορία ορισμένων σημαντικών fix και βελτιώσεων για τις συσκευές της, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία επιστρέφει δυναμικά.

Δεν προλάβαμε να μπούμε στην τρίτη ημέρα του Ιουλίου και τα Samsung Galaxy S23 πήραν την ενημέρωση Ιουλίου στις ΗΠΑ, με περισσότερες χώρες να βρίσκονται στο roadmap. Παράλληλα, ξεκίνησε η αναβάθμιση των Galaxy S22 στην Ευρώπη.

Τα update περιέχουν τα security patch του Android για τον μήνα Ιούλιο 2023. Οι εκδόσεις για τα Galaxy S22 έχουν τη μορφή S90xBXXS6CWF6 και το μέγεθος τους είναι περίπου 305MB. Η διάθεση έχει ξεκινήσει ήδη σε αρκετές χώρες.

Επίσης, ξεκίνησε η διάθεση του update Ιουλίου για τα Samsung Galaxy S23 και στην Ευρώπη. Οι αριθμοί εκδόσεων είναι της μορφής S91xBXXS3AWF7 και το update έχει μέγεθος περίπου 430MB.

Μόλις περάσαμε τα μέσα του μήνα και η Samsung αναβαθμίζει και το Galaxy S21 FE με το update Ιουλίου σε Ευρώπη, Ασία, και ΗΠΑ. Στην Ελλάδα η έκδοση έχει αριθμό G990BXXS6EWF2.

Το πότε θα αναβαθμιστεί η κάθε συσκευή έχει σχέση με τη χώρα, την αγορά προέλευσης, τον πάροχο, και πολλούς άλλους παράγοντες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.