Η Sony συνήθως ανακοινώνει ποια τηλέφωνα θα λάβουν το μεγάλο Android 10 Update, μόλις η Google τα κάνει διαθέσιμο στους κατασκευαστές smartphone συσκευών, αλλά αυτή τη φορά για κάποιον λόγο έχει καθυστερήσει. Προφανώς, όσοι αγόρασαν ένα Xperia flagship που λανσαρίστηκε μέσα στο 2018 και 2019, θα πρέπει σίγουρα να αναμένουν το Android 10.

Ωστόσο, υπάρχει το πρόβλημα με τα μεσαίου κόστους smartphones και τα flagships που έκαναν το επίσημο ντεμπούτο τους το 2017, για τα οποία ακόμη δεν γνωρίζουμε αν θα πάρουν το πολυπόθητο update. Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, ένα Ιαπωνικός πάροχος, δημοσίευσε μια λίστα με smartphones τα οποία θα αναβαθμιστούν σε Android 10. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η λίστα περιέχει μόνο smartphones που ο πάροχος έχει στο portfolio του, που είναι και ο λόγος που τα Xperia 10 και Xperia 10 Plus λείπουν.

Ο πάροχος επιβεβαίωσε ότι τα συγκεκριμένα Sony smartphones θα αναβαθμιστούν σε Android 10:  Xperia XZ2, Xperia XZ2 Compact, Xperia XZ2 Premium, Xperia XZ3, Xperia 1 και Xperia 5.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.