Η Samsung είναι ο ηγέτης των ενημερώσεων στον τομέα των Android συσκευών. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που αναβαθμίζει σταθερά και έγκαιρα ένα τόσο μεγάλο κατάλογο συσκευών. Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια ξεκίνησε την αναβάθμιση των συσκευών της στο update Φεβρουαρίου 2024 που έχει ως επίκεντρο τη βελτίωση της ασφάλειας των χρηστών.

Οι πρώτες συσκευές που παίρνουν το update Φεβρουαρίου 2024 δεν είναι τα Galaxy S24, όπως θα περίμενε κανείς, καθώς η εταιρεία για πρώτη φορά στα χρονικά φαίνεται να μην έχει ούτε καν κάποιο πρώτο out of the box update για τα νεότερα flagship της. Όπως και να έχει, ας δούμε ποια Galaxy smartphone και tablet αναβαθμίζονται.

Στη σειρά S αναβαθμίζονται τα Galaxy S20 series μαζί με το S20 FE, τα Galaxy S21 series επίσης μαζί με το S21 FE, και τα Galaxy S23 series συμπεριλαμβανομένου του S23 FE. Δεν έχουμε ιδέα τι παίζει με τα S22 series, αλλά λογικά η διάθεση θα ξεκινήσει σύντομα. Στα Galaxy Z το update λαμβάνουν τα Z Flip / Fold 3 και Z Flip / Fold 5.

Ομοίως, δεν γνωρίζουμε γιατί η Samsung καθυστερεί τη διάθεση στην προπέρσινη σειρά Galaxy Z Flip / Fold 4. Σε άλλες σειράς, έχουμε τα Galaxy Note 20 και Note 20 Ultra, καθώς και το Galaxy A53, με περισσότερα μοντέλα να αναμένεται να αναβαθμιστούν σύντομα στο update Φεβρουαρίου 2024.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.