Η Huawei έχει ξεκινήσει τη διάθεση των Stable εκδόσεων του EMUI 10.1 στην Κίνα και σιγά σιγά θα έρθουν και προς τα εδώ. Γι’ αυτό, είναι μία καλή ευκαιρία να δούμε τι καλούδια φέρνει στα smartphones της εταιρείας η νέα ROM.

Περιβάλλον Χρήστη

Fingerprint animation: Στο EMUI 10.1 προστέθηκαν δύο νέα animations που παίζουν όταν ξεκλειδώνεις το κινητό. Για να διαλέξεις ποιο σου αρέσει πας “Settings > Biometrics & password > Fingerprint ID”.

Always On Display: Εκτός από τα animations του fingerprint προστέθηκε ένα 3D ρολόι στην AOD. Το νέο ρολόι το βρίσκεις στο “Settings > Home screen & wallpaper > Always On Display”.

Multi-Windows: Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει το multitasking σε Spit-screen mode και την αποστολή SMS από ένα floating παράθυρο την ώρα που βλέπεις βίντεο ή παίζεις παιχνίδια.

Multi-Device Control Panel: Από το Multi-Device Control Panel αποκτάς εύκολα πρόσβαση στις συσκευές που έχεις συνδεδεμένες στο κινητό, όπως τσεκάρεις τις συσκευές εισόδου/εξόδου όταν ακούς μουσική ή βλέπεις βίντεο.

Dark Mode: Το EMUI 10.1 προσθέτει υποστήριξη dark mode σε third-party εφαρμογές.

Συνεργασία πολλαπλών συσκευών

Call answering: Μπορείς να απαντάς κλήσεις και βιντεοκλήσεις από το Huawei laptop που έχεις.

File editing: Βλέπεις και επεξεργάζεσαι από το smartphone τα αρχεία που έχεις στο Huawei laptop. Επίσης, συγχρονίζεις τις ειδοποιήσεις και μοιράζεις το δίκτυο του κινητού με το laptop.

MeeTime

Screen sharing: Στη νέα έκδοση μπορείς να κοινοποιείς την οθόνη του smartphone κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων. Επίσης, μπορείς να γράφεις ή να σχεδιάσεις ότι θες πάνω στην οθόνη.

Γενικά

Multi-device browsing: Με το EMUI 10.1 μπορείς να βλέπεις, να μοιράζεσαι, να αναζητάς, και τα λοιπά, φωτογραφίες και βίντεο, μεταξύ όλων των Huawei συσκευών που έχεις. Πρέπει απλά να τις συνδέσεις όλες στο ίδιο ασύρματο δίκτυο, να ενεργοποιήσεις το Bluetooth, και να τις έχεις συνδέσει στο ίδιο HUAWEI ID.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.