Χρειάστηκε υπομονή, αλλά μάθαμε πως η Samsung θα κάνει το Unpacked 2020 event τις 5 Αυγούστου, αν οι αναφορές ισχύουν. Επίσης, το event θα είναι μόνο online και εκτός από τα Galaxy Note 20 η εταιρεία θα παρουσιάσει πολλά ακόμα προϊόντα.

Ο Max Weinbach από το XDA Developers έκανε tweet όλα όσα θα δείξει η Samsung στο Unpacked 2020 event και είναι όντως αρκετά. Φυσικά στη λίστα είναι τα Galaxy Note 20, αλλά υπάρχουν δύο ακόμα smartphones, το Galaxy Fold 2 και το Galaxy Z Flip 5G.

Εκτός από τηλέφωνα, η Samsung θα παρουσιάσει δύο αξεσουάρ και ένα tablet, το smartwatch Galaxy Watch 3, τα TWS Galaxy Buds X, και το flagship Galaxy Tab S7. Βέβαια, ο Max αναρωτιέται αν κάποια από αυτά θα ανακοινωθούν με press release, και όπως λέει ο Ishan Agarwal, παίζει όντως τα Galaxy Watch 3, Galaxy Tab S7 και Galaxy Flip 5G να μην είναι στο Unpacked 2020 event.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.