Ένα VPN για το Netflix είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους να πάρεις περισσότερο περιεχόμενο για τα χρήματα που δίνεις στο Netflix. Με ένα Netflix VPN μπορείς δηλαδή να αλλάξεις την ip σου και να φαίνεσαι ότι βρίσκεσαι στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, με σαφώς περισσότερο περιεχόμενο. Αυτό συμβαίνει γιατί το Netflix αγοράζει τα δικαιώματα ταινιών και σειρών για συγκεκριμένες περιοχές. Η επιλογή αυτή γίνεται βάσει πλήθος παραγόντων, όπως το κόστος των δικαιωμάτων και το αναμενόμενο ενδιαφέρον του κόσμου.

Το μειονέκτημα χρήσης ενός VPN με το Netflix είναι το γεγονός ότι μπορεί να επιβραδύνει σε κάποιο βαθμό τη σύνδεσή σου στο internet. Και είναι πλήρως δικαιολογημένη μια τέτοια συμπεριφορά, καθώς ένα VPN κάνει rerout το traffic, προσθέτοντας δηλαδή περισσότερα βήματα μεταξύ εσένα και των servers του Netflix. Ένα άλλο μειονέκτημα είναι το κόστος. Ωστόσο αν θέλετε την άποψή μας, θεωρούμε ότι αξίζει μέχρι 1-2 το πολύ 4 ευρώ το μήνα, επιπροσθέτως της συνδρομής του Netflix.

Βέβαια, είναι ενάντια στους TOS ωστόσο, δεν έχει υπάρξει κάποιο περιστατικό απενεργοποίησης του λογαριασμού από τη χρήση VPN με το Netflix. Με δυο λόγια, ένα καλό VPN για Netflix αξίζει, λόγω του περιεχομένου που σου δίνει, έστω και με αγγλικούς υποτίτλους μόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.