Ένα πολιτικός στην Ινδία, έδωσε εντολή να αδειάσει ολόκληρο φράγμα, επειδή του έπεσε το ακριβό Samsung Galaxy S23 Ultra του μέσα στο νερό. Ειδικότερα, ένας Rajesh Vishwas επιθεωρητής τροφίμων για την πολιτεία Chhattisgarh της Ινδίας, έριξε το ακριβό Samsung Galaxy smartphone του στο νερό, που μάλλον πρέπει να πρόκειται για το S23 Ultra.

Έχοντας ζητήσει τη βοήθεια ντόπιων δυτών και χωρίς να έχει το αποτέλεσμα που επιθυμούσε, ο ίδιος έδωσε εντολή, εκμεταλλευόμενος και την θέση του, να αδειάσει ένα ολόκληρο φράγμα για να μπορέσει να βρει το smartphone του. Οι αντλίες λειτουργούσαν επί αρκετές ημέρες και χρειάστηκε να περάσουν λίγες ακόμα μέχρι η εποπτεύουσα αρχή υδάτινων πόρων να αντιληφθεί τι συμβαίνει και να αναλάβει δράση και να τον θέσει σε αργία, εν αναμονή έρευνας.

Όσον αφορά το Samsung Galaxy smartphone για χάρη του οποίου ξεκίνησαν όλα, τελικά βρέθηκε στον βυθό της τεχνητής λίμνης αλλά δυστυχώς ήταν κατεστραμμένο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.