Πριν από μερικές ημέρες, η Microsoft διέθεσε τα August Patch Tuesday security updates για τα Windows 10 και Windows 11 όπως και για τις Servers εκδόσεις. Λίγο μετά, διάθεσε μια ενημέρωση και για το Microsoft Defender στα Windows 11, Windows 10 και στους Servers.

Από το security bulletin της Microsoft μαθαίνουμε ότι προσθέτει δυνατότητα ανίχνευσης πλήθος trojans, ransomware και backdoor exploits, ενώ μπλοκάρει και το AutoKMS (Key management service) Windows service.

Από προσωπική εμπειρία, κάτι τέτοιο μου προκαλεί έκπληξη καθώς πολλές φορές το έχει μπλοκάρει όταν το χρησιμοποίησα. Απλά θα πρέπει να προσθέσεις μια εξαίρεση πλέον στο Windows Defender. Το AutoKMS είναι αυτό που ενεργοποιεί τα Windows και έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές.

Ξεκόλλα! Η μπαταρία του iPhone σου δεν έχει κανένα πρόβλημα

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά κάνει και τα έχει σπασμένα. Θα σε ρωτήσει κιόλας. Από τα Windows 98 έως τώρα μια ζωή σπασμένα βάζουμε και κάνουμε την δουλειά μας μια χαρά. Και όπου γουστάρουμε αγοράζουμε και κάνα CD Key. Άκου λέει προτρέπει τους άλλους να κλέβουν. Άνοιξε τα μάτια σου και ξύπνα ζεις σε άλλο πλανήτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.