Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει για νέο όριο μεταφοράς σε άλλο λογαριασμό. Όπως όλοι γνωρίζουμε, μπορούμε αν δεν έχουμε ebanking να μεταφέρουμε χρήματα σε άλλον λογαριασμό με τη κάρτα μας σε ένα ATM.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να φροντίσουμε να έχουμε χρήματα στο λογαριασμό μας. Αν δεν έχουμε και θέλουμε να στείλουμε σε κάποιον χρήματα, μπορούμε να κάνουμε εκείνη τη στιγμή online κατάθεση στο ΑΤΜ. Στη συνέχεια μπορούμε μέσω των επιλογών που μας δίνει να μεταφέρουμε χρήματα με χρέωση του λογαριασμού μας σε άλλον λογαριασμό Πειραιώς εύκολα και γρήγορα. Πλέον η Πειραιώς θα εφαρμόσει νέο όριο και η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από 27/11/2023 θα τεθεί σε εφαρμογή νέο όριο 1.000€ ανά συναλλαγή στη μεταφορά σε άλλο λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς στο ΑΤΜ.​

Temu: Σαρώνει τα πάντα κυριολεκτικά, ξεπερνάει τη Shein !

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.