Το Google At a Glance widget αποτελεί ένα χαρακτηριστικό στοιχείο των Pixel smartphones της εταιρείας, δίνοντάς σου γρήγορη πρόσβαση σε διάφορες πληροφορίες, όπως ειδοποιήσεις καιρού, πληροφορίες πτήσεων και είναι διαθέσιμο στην οθόνη κλειδώματος της συσκευής σου όπως και στην home screen αλλά και στην always on display.

Μια παλαιότερη έκδοση ήταν διαθέσιμη και σε άλλα smartphones και είχε ένα αρκετά παλαιότερο design. Η εταιρεία όμως το ανανεώνει ριζικά και στο video που ακολουθεί από το Twitter μπορούμε να το δούμε πως ακριβώς θα λειτουργεί. Σε σχέση με το αντίστοιχο widget των Google Pixel βλέπουμε να καταλαμβάνει λίγο περισσότερο χώρο την ίδια στιγμή που δείχνει λιγότερες πληροφορίες.

Touch The Notch app: Κατέβασέ το εδώ για την εγκοπή του Android smartphone σου

Δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς η εταιρεία θα το κυκλοφορήσει αλλά από τη στιγμή που κατάφεραν να το ενεργοποιήσουν θα καταφθάσει σύντομα.

https://twitter.com/AssembleDebug/status/1686437440230404096?s=20

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.