Το Asus ROG Phone II υπόσχεται να παρέχει στους υποψήφιους αγοραστές του την κορυφαία gaming εμπειρία με την 120Hz 10 bit HDR οθόνη, μια μεγάλη συλλογή από αξεσουάρ και με συνεργασία με πολλούς game developers. Το τηλέφωνο έχει σχεδιαστεί και για hardcore gamers αλλά και για Android power users. Ως εκ τούτου, οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν την εναλλαγή μεταξύ ενός Stock UI και του ROG UI που δίνει έμφαση στο gaming.

Η 6.59 ιντσών οθόνη AMOLED μπορεί να τρέξει ως 120HZ refresh rate με 1ms latency (60Hz και 90Hz modes είναι επίσης διαθέσιμα). Η οθόνη έχει ανάλυση 1,080 x 2,340px ενώ εξοπλίζεται και με τον Armoury Crate game launcher, που επιτρέπει την παραμετροποίηση των ρυθμίσεων για κάθε παιχνίδι. Υπάρχουν μπροστινά ακουστικά με υποστήριξη  DTS:X Ultra support ώστε να προσομοιώνουν πολυκάναλο ήχο. Υπάρχει ένα 3.5 headphone jack και εξοπλίζεται με τέσσερα συνολικά ηχεία για να μιλάτε με τους teammates σας χωρίς να σας νοιάζει πως κρατάτε τη συσκευή.

Το Asus Rog Phone II εξοπλίζεται με Snapdragon 855 Plus, που έχει υπερχρονισμένη την Adreno GPU στα 675Mhz για καλύτερες επιδόσεις ως και 15%. Για να εμποδιστεί το thermal throttling, η Asus το έχει εξοπλίσει με ανεμιστήρες, ενώ συνοδεύεται και με έναν εξωτερικό cooler το οποίο μπορεί να λειτουργήσει και σαν ένα kickstand.

Ένα αμιγώς gaming smartphone δεν θα μπορούσε να μην έρθει και με τα αξεσουάρ τα οποία προορίζονται να βελτιώσουν την gaming εμπειρία σου. Πιο συγκεκριμένα, έχουμε το  ROG Kunai Gamepad, το οποίο είναι το καλύτερο αξεσουάρ για το ROG Phone II, με την πηγή έμπνευσης να αποτελεί το Nintendo Switch, καθώς προσφέρει παρόμοια gaming modes. Πρώτον μπορείτε να συνδέσετε τα δυο μισά στο πλάι της συσκευής για μια handheld εμπειρία. Ή μπορείτε να τα συνδέσετε μαζί και να το χρησιμοποιήσετε σαν ένα ασύρματο gamepad.

Το Kunai Gamepad συνδυάζεται επίσης με το TwinView Dock II. Προσθέτει μια δεύτερη 120HZ οθόνη, έναν ανεμιστήρα και μια μπαταρία 5.000 mAh. Όσον αφορά την μπαταρία της συσκευής, το Asus Rog Phone II έχει μια μεγάλη των 6.000 mAh και φορτίζει πολύ γρήγορα μέσω της 30W ROG HyperCharge τεχνολογία γρήγορης φόρτισης. Η κάμερα στο πίσω μέρος δανείζεται τους αισθητήρες του Zenfone 6. Έχουμε αισθητήρα 48MP και έναν 13MP πίσω από έναν φακό 125° ultra wide-angle lens.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.