Η ASUS είναι μια από τις λίγες εταιρείες η οποία είναι και μια mainstream κατασκευάστρια εταιρεία υπολογιστών αλλά και ένα όνομα το οποίο χρίζει σεβασμού στην κοινότητα του gaming. H γραμμή ROG (aka Republic of Gamers) είναι μια από τις πιο αγαπημένες στην κοινότητα, με τεράστια laptop όπως το G751 να κερδίζουν συνεχώς εξαιρετικές κριτικές από τους gamers αλλά και από πολλούς reviewers. Η κοινότητα ανυπομονεί να δει τον διάδοχο του G751, το G752 αλλά έως τότε ας μιλήσουμε για το GX700. Η Asus μας έχει δώσει ελάχιστες πληροφορίες για το νέο ατό laptop αλλά επρόκειτο να έχει έναν overclockable επεξεργαστή της σειράς Κ της Intel (Skylake), τα τελευταία γραφικά από την Nvidia και μια οθόνη 17 ιντσών οθόνη ανάλυσης 4Κ. Επίσης, θα έρθει με ένα εξωτερικό εξάρτημα το οποίο επρόκειτο να είναι μια καλοσχεδιασμένη υδρόψυξη. Οι λεπτομέρειες είναι ελάχιστες, αλλά μια εκ τους ασφαλούς πρόβλεψη θα υποστήριζε πως το overclock στην κάρτα γραφικών και στον επεξεργαστή θα ήταν δυνατό μόνο όταν αυτή η γιγαντιαία υδρόψυξη ήταν συνδεδεμένη με το laptop.

GX700_960

Το laptop το οποίο θα πουλήσει πιθανότατα περισσότερα κομμάτια θα είναι το ROG G752. Ακολουθεί το ίδιο σκεπτικό με το G751 — βάλε ότι χαρακτηριστικό μπορείς να φανταστείς σε ένα τεράστιο laptop — αλλά είναι αναβαθμισμένο για τις ανάγκες του 2015. Είναι αρκετά πιο λεπτό από τον προκάτοχό του — είναι αρκετά ογκώδες ακόμη αλλά τουλάχιστον μοιάζει περισσότερο σε laptop παρά σε μεσαιωνική ιπποτική ασπίδα.

ROG_G752_630

Φυσικά, ο καταναλωτής θα μπορεί να το εξοπλίσει με την δική του επιλογή σε SSD και HDD, τους 6ης γενιάς επεξεργαστές της Intel (έως τον i7-6820HK), κάρτες γραφικών της Nvidia (έως την GTX 980M 8GB) και έως μια 17.3 ιντσών οθόνη ανάλυσης 4Κ με υποστήριξη G-Sync. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν θύρα Thunderbolt 3.0 και ένα ανασχεδιασμένο πληκτρολόγιο με βαθύτερο πάτημα. Να είστε σίγουροι πως μέχρι την επίσημη διάθεσή του το χειμώνα, στα $1,499, θα ακούσετε πολλές ακόμη πληροφορίες. Η ASUS αναφέρει επίσης πως το GX700 είναι πιθανό να εμφανιστεί στην αγορά πριν το τέλος του χρόνου, αλλά δεν υπόσχεται τίποτα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.