Είναι η σειρά της ASUS να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας στο Mobile World Congress, και σήμερα το πρωί η εταιρεία παρουσίασε ότι είχαμε δει τις προηγούμενες μέρες απλά σε trailer. Η παρουσίαση ξεκίνησε με ειδήσεις πιο πολύ για PC, όπως υπηρεσίες cloud αλλά η εταιρεία τελικά αναφέρθηκε και σε κινητό εξοπλισμό, ανακοινώνοντας το Padfone Infinity.

1

Το Padfone Infinity είναι κατά 0,3 ίντσες μεγαλύτερο από το Padfone 2. Έτσι θα συναντήσουμε μια οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο με την οπίσθια κάμερα να είναι 13mp ενώ η μπροστινή στα 2mp. Το κινητό έρχεται εξοπλισμένο με τον Snapdragon 600 της Qualcomm στα 1,7Ghz και 2GB ram, ενώ δεν λείπουν τεχνολογίες όπως το NFC και η υποστήριξη LTE δικτύων.

Το κομμάτι του tablet τώρα έχει μέγεθος 10,1 ίντσες και ανάλυσης 1080p.

asus-padfone235_large_verge_medium_landscape

Η Asus θέλοντας να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στον ήχο του Padfone τοποθέτησε τα ηχεία στα πλάγια της συσκευής με τέτοιο τρόπο ώστε να αποδίδουν στο μέγιστο ακόμα κι όταν αυτό βρίσκετε ενσωματωμένο στο tablet.

Η συσκευή θα κάνει την παρουσία της αρχικά στην Κίνα και μετά σε άλλες χώρες. Όσο για την τιμή αναμένετε λίγο τσουχτερή αφού θα αγγίξει περίπου τα 1000€.

Η εταιρεία μετά την ανακοίνωση του Padfone Infinity μας παρουσίασε και το Fonepad tablet. Όπως και με το Galaxy Note 8.0 είναι ενός μεσαίου μεγέθους tablet σχεδόν το διπλάσιο από ένα smartphone. To Fonepad θα είναι διαθέσιμο σε γκρι και χρυσό χρώμα και φημολογείται ότι θα φοράει Intel Atom SoC. Έχει 7 ίντσες οθόνη ανάλυσης 1280 x 800 LCD και έρχεται με 5GB cloud storage από την Asus.

ASUS-Fonepad-02

Το Fonepad θα έρχεται σε αρκετές συνθέσεις. Ένα Fonepad με 3mp κάμερα και 8GB αποθηκευτικό χώρο που θα βγει στην Ασιατική αγορά στην τιμή των 250$. Η Ευρώπη θα καλωσορίσει μια έκδοση του Fonepad με 16Gb χωρίς κάμερα των Απρίλιο στα 290$ περίπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.