Η ASUS ανακοίνωσε μόλις το νέο MeMO Pad 7, ένα ακόμη tablet που θα ανήκει στην νέα κατηγορία των 64-Bit Android συσκευών. Τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή Intel Atom 64-Bit τεσσάρων πυρήνων στα 1.86GHz και 1GB RAM. Διαθέτει μια αρκετά καλή 7 ιντσών οθόνη στα 1280×800 με τεχνολογία LED-backlit IPS και έχει ελαιοφοβική επίστρωση. Ο αποθηκευτικός του χώρος θα είναι στα 8GB ή 16GB με δωρεάν 11GB αποθήκευσης σε online cloud το πρώτο έτος και 5GB εφόρους ζωής. Θα έχει 2MP μπροστινή κάμερα και 5MP για πίσω, στερεοφωνικά ηχεία, και μπαταρία με αυτονομία 9 ωρών χρήσης.

Οι διαστάσεις του είναι 4,47 x 7,45 x 0,37 ίντσες και ζυγίζει 295g. Τρέχει Android αλλά δεν είναι ακόμα γνωστό πια έκδοση του, σίγουρα όμως με το ZenUI της ASUS. Επιπλέον, το MeMoPad 7 διαθέτει τεχνολογία PixelMaster για εκτεταμένες φωτογραφικές επιλογές και μοναδικά εφέ.

Τιμές και διαθεσιμότητα στην αγορά για το MeMo Pad 7 δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, αλλά φαίνεται πως ο φθηνός νέους επεξεργαστής Atom με τα 64-Bit της Intel έχει ήδη ανοίξει το δρόμο για μια εξαιρετική κατηγορία mid-range συσκευών.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.