Η Samsung είχε μιλήσει εκτενώς για τα astrophotography χαρακτηριστικά της σειράς Galaxy S23 series. Ένα dedicated mode για τη λήψη φωτογραφιών των αστεριών έκανε το ντεμπούτο του στα S22 series μέσω του Expert raw app, ενώ η σειρά S23 πρόσθεσε astro-hyperlapse videos.

Όπως σημειώνει το sammobile με το One UI 5.1 update περιμέναμε αυτά τα χαρακτηριστικά να έρθουν και σε παλαιότερα Samsung smartphones, χωρίς δυστυχώς να συμβεί κάτι τέτοιο. Φαίνεται ότι η εταιρεία τελικά θα τα φέρει ωστόσο.

Πιο συγκεκριμένα εργάζεται για το σχετικό update για όλα τα flagships των τελευταίων τριών χρόνων, ακόμη και για το S20 Ultra του 2020. Να σημειωθεί ωστόσο το astro-hyperapse δεν θα έρθει σε προηγούμενα smartphones, τουλάχιστον αυτό σημειώνει η πηγή.  Το astrophotography mode θα γίνει διαθέσιμο στα Galaxy S20 Ultra, Galaxy Note 20 Ultra,, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Fold 4.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.