Το Assassin’s Creed Syndicate έχει βγει στην αγορά εδώ και μερικούς μήνες και έχει αφήσει τόσο καλές όσο και κακές εντυπώσεις.

Οι φαν ήταν διχασμένοι για οτιδήποτε είχε να κάνει με το παιχνίδι… εκτός από τα Easter Eggs και τις αναφορές στην Ποπ Κουλτούρα, το κομμάτι του παιχνιδιού στο οποίο η Ubisoft δεν απογοητεύει ποτέ!

Σίγουρα βρήκατε και εσείς μερικά κατά το playthrough σας, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να φέρουμε στην προσοχή σας τα πιο ιδιαίτερα! Προσοχή, Spoilers Ahead!

 1. Οι αφίσες της Alhambra. Μπορεί να μην το προσέξατε, αλλά στο θέατρο της Alhambra υπάρχουν δυο αφίσες με θέμα προηγούμενους πρωταγωνιστές της σειράς! Ο λόγος για τον Edward Kenway και τον Ezio Auditore da Firenze.
  Assassin's Creed Posters
 2. Δράκουλας ο Assassin! Στο παιχνίδι μπορούμε να δούμε το Impaler-Cane Sword αλλά και μια ενδυμασία της Evie Frye που ονομάζεται Bloofer Lady… και τόσο το σπαθί όσο και τα ρούχα της πρωταγωνίστριας είναι επηρεασμένα από το μύθο του Δράκουλα, του γνωστού Bram Stoker.Assassin's Creed Bloofer Lady Outfit
 3. Τα ρούχα του τέρατος! Μια ενδυμασία του Jacob ονομάζεται “The Creature’s Rags” και είναι άμεση αναφορά στο μυθιστόρημα Frankenstein της Mary Shelley.
 4. James Bond. Κατά την αποστολή για την Βασίλισσα Βικτωρία, ο Alfred Fleming συστήνεται ως η κεφαλή της “Her Majesty’s secret service”, σαφή αναφορά στον Ian Fleming, συγγραφέα του θρυλικού μυστικού πράκτορα!
 5. Lewis Caroll! Ο συγγραφέας βρίσκεται στην περιοχή The Strand, διαβάζοντας τα ποιήματα του σε ένα γκρουπ παιδιών.
 6. Arthur Conan Doyle. Ο πασίγνωστος συγγραφέας του αγαπημένου ντετέκτιβ Sherlock Holmes είναι εμφανής προσωπικότητα στις αποστολές The Dreadful Crimes, DLC του παιχνιδιού.
 7. Sweeney Todd! Στο DLC που μόλις αναφέραμε κάνει την εμφάνιση του και ο αγαπημένος φονικός κουρέας. Στη Fleet Streat θα συναντήσουμε τον Feeney Sodd, τη Mrs. Moffat και τον Tobias Jeffers (Sweeney Todd, Mrs. Lovett, και Tobias Ragg), αλλά θα παρατηρήσουμε και το μαγαζάκι Todd’s Pies.
  Assassin's Creed Syndicate Todd's Pies
 8. You wouldn’t steal a car! Το γνωστό βιντεάκι του IT Crowd για την πειρατεία ταινιών κάνει μια ξαφνική εμφάνιση/easter egg στο παιχνίδι μέσω του Achievement “You Wouldn’t Steal a Policeman’s Helmet”.
 9. Hipster Karl Marx. Είναι γνωστό πως το Assassin’s Creed Syndicate βρίθει από ιστορικές προσωπικότητες, αλλά ποιος διάβασε την καταχώριση για τον Karl Marx στην εγκυκλοπαίδεια των συμμάχων; Όσοι αγαπούν να διαβάζουν τα entries, σίγουρα θα παρατήρησαν το απόσπασμα που λέει πως το μεγαλύτερο κακό που έκανε ο Marx είναι πως ξεκίνησε την μόδα των hipsters!
  Karl Marx Assassin's Creed
 10. Bohemian Rhapsody! Αναρωτιέστε τι κοινό έχουν οι Queen και το AC Syndicate; Λοιπόν, φαίνεται πως τα φτωχόπαιδα που κυκλοφορούν στους δρόμους των αγαπημένων μας assassins είναι φαν του συγκροτήματος. Μάλιστα, ένα συγκεκριμένο παιδάκι αναφωνεί “I am just a poor boy, nobody loves me!”, στίχο από το Bohemian Rhapsody! Mama Mia!

Ελπίζουμε να φέραμε στην προσοχή σας όλα τα Assassin’s Creed Syndicate Easter Eggs που δεν είχατε παρατηρήσει!

Αν έχετε να προσθέσετε κάτι που εμείς παραλείψαμε, παρακαλούμε βοηθήστε μας!

[Ps. Extra credit για όσους παρατήρησαν τα ονόματα των drones (Desmond, Hannah και Lucy), αλλά και την αποστολή με τη Lydia Frye!]

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.