Το σκηνικό του Assassin’s Creed IV: Black Flag φαίνεται να εξελίσεται στην σημερινή εποχή σύμφωνα με τέσσερα νέα screenshots που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο. Τα screenshots του παιχνιδιού, δημοσιεύτηκαν στο AllGamesBeta, και δείχνουν την Abstergo Entertainment, η οποία είναι η φαρμακευτική εταιρία – βιτρίνα των κακών της σειράς, το Τάγμα των Ναϊτών. Επίσης φαίνεται μία τηλεόραση που δείχνει μία εικ’ονα Animus.

Ο παίκτης, θα έχει τον ρόλο ενός υπαλλήλου της Abstergo Entertainment. Η κύρια πλοκή του Assassin’s Creed IV: Black Flag εξελίσεται το 1715 και περιστρέφεται γύρω από την Χρυσή Εποχή των Πειρατών. Ο κύριος πρωταγωνιστής είναι ο Edward Kenway, ο παππούς του Connor από το Assassin Creed III.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η Ubisoft ανέλυσε λεπτομερώς 60 λεπτά αποκλειστικού περιεχομένου για το PlayStation 4 και το PlayStation 3, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Aveline de Grandpre από το spin-off του PlayStation Vita, Assassin’s Creed III: Liberation.
Το Assassin’s Creed IV: Black Flag θα κυκλοφορήσει για τα Xbox 360, Wii U, και το PlayStation 3 στις 29 Οκτωβρίου. Οι εκδόσεις για τα PlayStation 4, Xbox One και PC θα ακολουθήσουν.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.