Σύμφωνα με ένα Κορεάτικο gaming site, φαίνεται πως η Ubisoft ετοιμάζει μια Remaster έκδοση των τριών παιχνιδιών του θρυλικού Ezio Auditore da Firenze!

assassins-creed-brotherhood,-nobleman,-smuggler,-engineer,-harlequin,-priest,-executioner,-ezio-auditore-da-firenze,-the-doctor,-courtesan,-blacksmith,-captain,-barber,-prowler-148841

Η είδηση βρέθηκε από έναν χρήστη του NeoGAF, που μέσω του Κορεάτικου Game Rating Board, βρήκε δύο εκδόσεις του Assassin’s Creed: Ezio Collection για PlayStation 4 και Xbox One.

assassins_creed_ezio_collection_korean_rating_snapshot_1

Όσον αφορά το περιεχόμενο, όπως φαίνεται άλλωστε και από τον τίτλο, η συλλογή Assassin’s Creed θα περιλαμβάνει ως πρωταγωνιστή τον αγαπημένο μας Ezio και πιθανότατα να συμπεριλαμβάνει και τα τρία παιχνίδια: Assassin’s Creed 2, Assassin’s Creed: Brotherhood και Assassin’s Creed: Revelations.

Πρέπει να σημειωθεί ότι φέτος η Ubisoft δεν θα κυκλοφορήσει νέο παιχνίδι Assassin’s Creed και πιστεύουμε ότι η κυκλοφορία μιας τέτοιας Remastered συλλογής θα ικανοποιήσει τους fans της σειράς μέχρι να κυκλοφορήσει το επόμενο.

Εσείς τι πιστεύετε;

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.