Σύμφωνα με ένα Κορεάτικο gaming site, φαίνεται πως η Ubisoft ετοιμάζει μια Remaster έκδοση των τριών παιχνιδιών του θρυλικού Ezio Auditore da Firenze!

assassins-creed-brotherhood,-nobleman,-smuggler,-engineer,-harlequin,-priest,-executioner,-ezio-auditore-da-firenze,-the-doctor,-courtesan,-blacksmith,-captain,-barber,-prowler-148841

Η είδηση βρέθηκε από έναν χρήστη του NeoGAF, που μέσω του Κορεάτικου Game Rating Board, βρήκε δύο εκδόσεις του Assassin’s Creed: Ezio Collection για PlayStation 4 και Xbox One.

assassins_creed_ezio_collection_korean_rating_snapshot_1

Όσον αφορά το περιεχόμενο, όπως φαίνεται άλλωστε και από τον τίτλο, η συλλογή Assassin’s Creed θα περιλαμβάνει ως πρωταγωνιστή τον αγαπημένο μας Ezio και πιθανότατα να συμπεριλαμβάνει και τα τρία παιχνίδια: Assassin’s Creed 2, Assassin’s Creed: Brotherhood και Assassin’s Creed: Revelations.

Πρέπει να σημειωθεί ότι φέτος η Ubisoft δεν θα κυκλοφορήσει νέο παιχνίδι Assassin’s Creed και πιστεύουμε ότι η κυκλοφορία μιας τέτοιας Remastered συλλογής θα ικανοποιήσει τους fans της σειράς μέχρι να κυκλοφορήσει το επόμενο.

Εσείς τι πιστεύετε;

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ