Οι Ασιατικές αγορές ξύπνησαν με νέα τηλέφωνα της Apple, αλλά το iPhone 11 δεν τις έχει εντυπωσιάσει, οι οποίες συνήθιζαν να λαμβάνουν τηλέφωνα με κορυφαία χαρακτηριστικά σε budget τιμές. Η χαμηλότερη τιμή της Apple για το entry level μοντέλο, από τα 750 δολάρια του iPhone XR στα 700 δολάρια για το iPhone 11 προκάλεσε κάποια συζήτηση αλλά οι αναλυτές παραμένουν σκεπτικοί.

Πιστεύουν, ότι αυτή η κίνηση της Apple έχει σαν στόχο να κερδίσει το χαμένος έδαφος στη Κίνα, όπου το μερίδιο αγοράς σημειώνει σημαντική πτώση τα τελευταία τρίμηνα με τον κόσμο να μεταβαίνει στα Huawei τηλέφωνα. Η πρόσθετη κάμερα στο νέο iPhone 11 μοντέλο και η τρίτη στα Pros, είναι εκείνο το feature που διαφοροποιεί τις προτάσεις της Apple, αλλά οι προβλέψεις είναι ότι δεν θα αντιστρέψουν την διαμορφωθείσα κατάσταση.

Η Apple χάνει το 5G για φέτος, δεν μπορούσε να έχει προμηθευτή modem. Οι πάροχοι διαθέτουν 5G κάλυψη με όλο και πιο γρήγορους ρυθμούς και η 5G συνδεσιμότητα θα την βοηθούσε να καταστήσει future proof τα ακριβά iPhones και θα ικανοποιούσε και εκείνους που θέλουν να κρατήσουν το iPhone τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Δεν είναι μόνο στη Κίνα ή στη Νότια Κορέα όπου η Apple χάνει μερίδιο, η απάντηση στα νέα iPhones στην Ινδία είναι το ίδιο μη ενθουσιώδης.  Οι τοπικοί αγοραστές ενδιαφέρονται περισσότερο για ένα Apple προϊόν παρά το τελευταίο μοντέλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.