Ο Ashton Kutcher εκτός από ηθοποιός και MILF Hunter, είναι και Product Manager στη Lenono. Πλέον είναι περήφανος για την δουλειά που έχει κάνει σχετικά με τα Yoga προϊόντα που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα και φροντίζει να μας το δείχνει στα νέα βίντεο της εταιρίας.

kutcher lenovo ad goat

Η μία από τις διαφημίσεις μάλιστα πάει ένα βήμα παρακάτω, με τον Ashton Kutcher  να αρμέγει μια κατσίκα μέσα στην κουζίνα του για να βάλει γάλα στα δημητριακά του, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα το εκπληκτικό Yoga Tablet 2. Εκτός από τα διαφημιστικά βίντεο, υπάρχει και ένα ακόμα που μας παρουσιάζει το πως εμπνεύστηκαν τον σχεδιασμό και τις λειτουργίες των νέων tablet.

Δείτε τα δύο διαφημιστικά βίντεο

Και το τρίτο που δείχνει τον Ashton Kutcher να εξηγεί τα πάντα γύρω από τις συσκευές. Δεν ξέρουμε αν όντως είναι παθιασμένος με την νέα του θέση ή απλά καλός ηθοποιός, αλλά ελπίζουμε να ισχύει το πρώτο.


Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.