Το ETTV είναι ένα από τα μεσαίου μεγέθους torrents sites τα οποία ανεβάζουν συνεχώς περιεχόμενο και ένας χρήστης μπορεί να δημιουργήσει μια ατέλειωτη συλλογή με ολοκληρωμένες σειρές και ταινίες. Είναι το site από το οποίο μπορέσαμε να βρούμε όλες τις σεζόν του NCIS (και τις 17), είναι το site από το οποίο μπορέσαμε να κατεβάσουμε όλες τις σεζόν του CSI Miami που δύσκολα βρίσκεις αυτήν την περίοδο.

Σε κάθε περίπτωση στο εν λόγω site ανέβαιναν και τα releases των groups ETTV και ETHD. Πρόκειται για τα groups τα οποία έχουν τις ρίζες τους στο ExtraTorrent site, το οποίο έκλεισε και άνοιξαν το EETV, μέσα από το οποίο μας χαρίζουν εξαιρετικές σειρές και ταινίες. Πλέον όμως τα εν λόγω groups σταμάτησαν να ανεβάζουν τα releases τους με τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας να σημειώνουν ότι μεταξύ άλλων τα προβλήματα ευθύνονται και για την εξαφάνιση του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας, ο οποίος έχει να εμφανιστεί από τον Δεκέμβριο του 2019.

Τα releases ανέβαιναν από bots, βασικά από script που έτρεχε σε servers. Εντούτοις, με την εξαφάνιση του ιδιοκτήτη, οι λογαριασμοί των servers δεν πληρώνονταν με αποτέλεσμα να λήξουν και να σταματήσει το ανέβασμα. Ο τρέχων admin του site δηλώνει στο torrentfrek ότι η κατάσταση θα επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά με τον ιδιοκτήτη του site εξαφανισμένο, το μέλλον είναι αβέβαιο για την δημοφιλή ιστοσελίδα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.